Известие

Collapse
No announcement yet.

една красива и една грозна жулиета

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• една красива и една грозна жулиета

Може да не си личи на снимките он зелената е с много добра боя но пък е такъв куптор че няма правене и въобще не върви а червената на нищо не прилича пък е стегната и върви прилично какви различни хора едни държът на вид а други да им е стегната и да е в добро техн. състояние.

Че какво й е на червената, перфектна Жулиета за мен Няма да коментирам "хром" тасовете на зелената
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

За мене грозна Алфа няма
      АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
      FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Първоначално публикувано от Xman
        За мене грозна Алфа няма
        и трите са многоо красиви евала :P
        ALFA ROMEO 75 2.0 ts
        sigpic
        Нещо което работи - не се пипа!

Comment

Това в София, ли е? Не съм ги виждал тези Джулиети, а зелената е много интересен цвят и нямаше да я забравя.
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci
            Това в София, ли е? Не съм ги виждал тези Джулиети, а зелената е много интересен цвят и нямаше да я забравя.
            Да в софия са близо до Илиан в Обеля едната е моята с белите джанти а зелената която я докарахме от В.Т. действително е с много хубав цвят на живо но имах в предвит че тя е гледана да е лачена а червената да е здрава технически.
            Та на следващото събиране както предложихте да се направи покрай софия ще участваме и ние.

Comment

БРАВО ,не са лоши и двете вкл. и твойта КРАСАВИЦА ,дано и собственника дойде да стане по яка СЕКТАТА
              -Аз си мисля нещо, мисля си .
              -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
              Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

Зелената наистина много добре изглежда , но ако беше читава щеше да си остане търновчанка

Дано я стегнете и ще стане една от най-добрите
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

От няколко дни заглеждам червената... аз живея на съседната улица ... даже един път явно толкова се бях загледал докато минаваше покрай мен че шофьора ме изгледа странно
                  Не става само с Алфа, требе и акъл...
                  Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
                  Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от rammstein4o
                    От няколко дни заглеждам червената... аз живея на съседната улица ... даже един път явно толкова се бях загледал докато минаваше покрай мен че шофьора ме изгледа странно
                    еми сектант момчето оверявам те че не е било с лошо той така си гледа.

Comment

Първоначално публикувано от toni_75TURBO
                      Първоначално публикувано от rammstein4o
                      еми сектант момчето оверявам те че не е било с лошо той така си гледа.
                      Ама аз живея през един блок,ма може ли да сме комшии и да не се познаваме.Срамота.Аз съм ги виждал 2те Жулиети и вси викам ще ги снимам ама се бързам Ние сме ебати сектанския квартал
                      Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                      Alfa Romeo 33

Comment

Ще ме извините ,ОБАЧЕ точно ГРОЗНА ДЖУЛИЕТТА , без значенише в какъв вид е ,НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО , Бате Тони тези ГОСПОДА ГИ приобщи към изявите на КЛАСИКИТЕ !!!!
                        -Аз си мисля нещо, мисля си .
                        -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
                        Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

ся видях че съм я имал тази красавица в "архива" си от снимки
                          ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                          sigpic
                          Нещо което работи - не се пипа!

Comment

Първоначално публикувано от vikoalfa
                            Ама аз живея през един блок,ма може ли да сме комшии и да не се познаваме.Срамота.Аз съм ги виждал 2те Жулиети и вси викам ще ги снимам ама се бързам Ние сме ебати сектанския квартал
                            Мислех че си по към даскалото... там някъде спира една зелена 33ка и си мислех че е твоята.... А иначе аз из обеля не се движа много... само по кръчми от време на време Иначе сектантски квартал сме си... така е
                            Не става само с Алфа, требе и акъл...
                            Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
                            Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Comment

ссс

Абе еи тая зелената небеше ли за 700 кинта с готиният салон? Аз можех да я взема ама тука бяхте писали че нямала двг и тоя постоянно неси вдигаше телефона..

B&B Racing | bb-racingteam.com
                              Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Working...
                              X