Може да не си личи на снимките он зелената е с много добра боя но пък е такъв куптор че няма правене и въобще не върви а червената на нищо не прилича пък е стегната и върви прилично какви различни хора едни държът на вид а други да им е стегната и да е в добро техн. състояние.
Известие
Collapse
No announcement yet.
една красива и една грозна жулиета
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от VenciТова в София, ли е? Не съм ги виждал тези Джулиети, а зелената е много интересен цвят и нямаше да я забравя.
Та на следващото събиране както предложихте да се направи покрай софия ще участваме и ние.
Comment
-
Първоначално публикувано от toni_75TURBOПървоначално публикувано от rammstein4oОт няколко дни заглеждам червената... аз живея на съседната улица ... даже един път явно толкова се бях загледал докато минаваше покрай мен че шофьора ме изгледа странноНие сме ебати сектанския квартал
Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
Alfa Romeo 33
Comment
-
Ще ме извините ,ОБАЧЕ точно ГРОЗНА ДЖУЛИЕТТА , без значенише в какъв вид е ,НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО , Бате Тони тези ГОСПОДА ГИ приобщи към изявите на КЛАСИКИТЕ !!!!-Аз си мисля нещо, мисля си .
-А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!
Comment
-
Първоначално публикувано от vikoalfaАма аз живея през един блок,ма може ли да сме комшии и да не се познаваме.Срамота.Аз съм ги виждал 2те Жулиети и вси викам ще ги снимам ама се бързамНие сме ебати сектанския квартал
Иначе сектантски квартал сме си... така е
Comment
-
ссс
Абе еи тая зелената небеше ли за 700 кинта с готиният салон? Аз можех да я взема ама тука бяхте писали че нямала двг и тоя постоянно неси вдигаше телефона..
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
Comment