If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте,колеги.Напоследък забелязах 4е маслото започна да се увеличава и мирише на бензин и харчи 20/100.Моля дайте съвет каква може да е причината,защото така не смея да я карам.
Благодаря на отзовалите се!
Много ти е богата сместа. Може да е от дебитомера например. Друга причина може да бъде, ако караш колата само на къси разстояния студена. Другото, за което се сещам на прима виста е датчика за температурата на антифриза, който дава информация на инжекциона, както и куплунга и кабелите към него. Ако имаш нужда от помощ съм насреща .
Господине ,вие който сте с КАРБУРАЦИОНЕТО , нема от какво да се притеснявате ,следва перфектно почистване и реглаж и аре още 100 000 безаварийни и невероятен старт ,щото другите са ограничени от ЕЛЕКТРОНИКАТА
-Аз си мисля нещо, мисля си .
-А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!
Вярно е че колата почти не се кара а когато това се слу4и е на малки разстояния.А кое от изброените предположения /визирам Venci/е вярнo не знам как бих могъл да разбера.Ще съм много благодарен Venci ,ако имаш физическата вузможност и желание да я погледнеш.Събота-Неделя?Вероятно само в теб ми е надеждата.Писнало ми е от майстори,които гледат колата като извънземно и се чудят кое какво е и мрънкат че не били виждали такава.
Няма проблеми! Време имам, желание - повече отколкото трябва . Прати ми лично съобщение с някакви координати - GSM, Skype, ICQ... Каквото прецениш.
В твоят случай, ако не е много бензина в маслото, аз бих предприел едно по дълго пътуване - 100-200 км. За тези километри бензинът в маслото ще се изпари, ако проблемът е бил от карането на къси разстояния.
Comment