If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Честито и от мен колега,по бързо и успешно реставриране.
Какво освен ламарините си и замислил
те ламарините не съм ги замислял те си бяха задължителни
ми салона ша фръкне навън... ама не знам кога, но със сигурност няма да е тоя ... ша стане бежев може би...
не знам за сега е тва... за напред ша видим
ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Искам от сега,ако може да се запиша за едно завойче е като се срещнем някой ден де.Ти само качвай снимки,да се кефиме.ЕБАСИ как ме радва твойта кола......
Искам от сега,ако може да се запиша за едно завойче е като се срещнем някой ден де.Ти само качвай снимки,да се кефиме.ЕБАСИ как ме радва твойта кола......
е кво толкова те кефи пък ... в момента си е най нормален гнилоч ... ша стане кола някой ден
Има и други добре казани неща!
Не се сърди Цецо за оф-а. (ама за колата ти не мога да кажа нищо ново, аз вече съм казал какво мисля )
От „Мечо Пух“
„Колкото повече, толкова повече!“
„Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце с мед… и това са две гърненца с мед.“
„Ако ти живееш сто години, аз искам да живея сто години без един ден, така че никога да не живея без теб.“
„Понякога седя и си мисля… а понякога просто си седя.“
"Отдавна, много отдавна - онзи ден..."
"Правописът ми е Колеблив. Добър правопис е, но се Колебае и буквите отиват на грешни места." (Пух)
Не се сърди Цецо за оф-а. (ама за колата ти не мога да кажа нищо ново, аз вече съм казал какво мисля )
От „Мечо Пух“
„Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце с мед… и това са две гърненца с мед.“
„Ако ти живееш сто години, аз искам да живея сто години без един ден, така че никога да не живея без теб.“
"Правописът ми е Колеблив. Добър правопис е, но се Колебае и буквите отиват на грешни места." (Пух)
Еиии Цецо няма да ти уври главата но евала за ентосиазма ще стане красавица до къде стигна вече
От „Мечо Пух“
Еиии Цецо няма да ти уври главата но евала за ентосиазма ще стане красавица до къде стигна вече
ми утре ша имам капли вече 16" и ша варя да видя кво е положението ... пък ако има развитие някое фото ша има
Comment