Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 75 Милано в мобиле.бг

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа 75 Милано в мобиле.бг

http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topm ... f1=details

Дано я налапа някои сектант..

B&B Racing | bb-racingteam.com
    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

американка, незнам дали няма да е проблем с частите и подръжката.

Comment

Олеле красавицааа
      Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
      sigpic

Comment

Версията Milano изобщо не е правена за американския пазар ... Версията на 75 за "братята" американци си се казва America / Turbo America и е с малко по-различно оборудване и други мотори.
        И сега встрани от спама - колата е супер, не знам в какво състояние е, но да имаш такъв екземпляр си е истинска мания. Но все пак ... 3 000 ... не е съвсем реална цена ... да не говорим, че тия 137 000 км са навъртени на тая кола преди поне 10 години
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User
          Версията Milano изобщо не е правена за американския пазар ... Версията на 75 за "братята" американци си се казва America / Turbo America и е с малко по-различно оборудване и други мотори.
          И сега встрани от спама - колата е супер, не знам в какво състояние е, но да имаш такъв екземпляр си е истинска мания. Но все пак ... 3 000 ... не е съвсем реална цена ... да не говорим, че тия 137 000 км са навъртени на тая кола преди поне 10 години
          ама ти сериозно ли??
          Я си опресни малко инфото и пак пиши тука ...

Comment

Не се заяждай, колега ! Може и да бъркам нещо, но това не значи че трябва да се спори така. Не пропускам шанса да си обогатя познанията за гамата модели на Алфа, така че това е което знам за конкретния случай досега. Ако знаеш нещо повече - сподели, за да си полезен. Айде наздраве

P.S. Сега, след като поразрових сериозно нета, се оказва, че грешката е моя - подведох се именно заради модификациите America / Turbo America ... Мilano версията си е също изцяло за Америката ... както всъщност почти всички версии на 75 ... Колегата netsurfer има една бира от мен като се видим някой ден
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Браво на ma7e4k0, че наблюдава зорко мобилето. Alfa User, виждам, че си си поправил за Милано-то . Ами това е момчета. Наистина цената е малко висока. ОБАЧЕ, ако колана има запазено купе е сравнително добра оферта. Ако мотора и жив - още по-добра. Най-кофти нещото, което може да се счупи при тази красавица е съединителят, защото е обратен ииии няма да ви казвам, че такъв трудно се намира, но пък ... аз имам един излишен, които още е на моята кола и работи доста добре....
              Alfa Romeo 75 24V

Comment

Здравейте.Въпросната АЛФА МИЛАНО действително е за щатският пазар има разлика от европейските във фаровете които не са на CARELLO а на фирмата SIEM скоростомера е изписан и в МИЛИ ,мигачите са в бронята а това до фаровете са габарити ,резервуара е в багажника зад задната седалка а не на дъното ,има и специални датчици за коланите ,собственникът се грижи добре за автомобилът, обслужен е ! Съединителят е сменен с този от по серийните по малки ТИП М-215,състоянието на ламарината е ЗАДОВОЛИТЕЛНО .Въобще ми се струва че автомобилът е ДОБЪР и за цената ми се струва ДОБРА по простата причина че в БГ автомобили от този тип се броят на пръстите на едната ръка а в ЕВРОПА са на цени от 1500 до 10 000евра , така че ДЕРЗАЙТЕЕЕ!!!!
                -Аз си мисля нещо, мисля си .
                -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
                Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

Въпроса е, че с тези 2 кюнеца от зад са направили голяма грешка....
                  2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                  GSM: 0888 520 600

Comment

Ти пък сега да не искаш да кажеш, че заради втория ауспух от това вече не става кола :P . Не дръж на тия работи. Все пак е истинска алфа със задно и неповторимия рев на V6 2.5.
                    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User
                      Не се заяждай, колега ! Може и да бъркам нещо, но това не значи че трябва да се спори така. Не пропускам шанса да си обогатя познанията за гамата модели на Алфа, така че това е което знам за конкретния случай досега. Ако знаеш нещо повече - сподели, за да си полезен. Айде наздраве

P.S. Сега, след като поразрових сериозно нета, се оказва, че грешката е моя - подведох се именно заради модификациите America / Turbo America ... Мilano версията си е също изцяло за Америката ... както всъщност почти всички версии на 75 ... Колегата netsurfer има една бира от мен като се видим някой ден
                      аз несъм го написал с лоши чувства
                      Съжалявам ако съм те засегнал.
                      Аз лично колите за американския пазар ги познавам по жълтия габарит на калника / бронята ...

Comment

ss

И аз гледам габаритите ама ако сте забелязали за американския пазар са с огромни и грозни брони или пък на по-старите модели има едни ужасни грамадански буфери голями колкото тухла 4-ка

Comment

75ts

Колата е перфектна,нема кво да си говориме
                          75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
                          75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
                          75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
                          75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

Освен всичко описано го има и момента с фаровете при модели като Голф и Бмв 3 Е30 за американскея пазар се наблюдава замяната на кръглите с квадратни фарове , но тва с бронете кърти разликата е умопомрачителна имам наблюдения върху голф 1 кабрио на европейската версия бронята е лека като перце а на американската имаш чуството че тежи Тон!
                            А иначе колата е екстра поне на вид!
                            90 2.5 V6
                            Croma 1.9 multijet

Comment

ссс

Малко има чалгарски тунинг с тея мигачи и тез неоригинални джанти...и отзаде на стопа лентата как можаха да я направат 4ерна...все едно е направена за "АмераМангалският Пазар"

Comment

Working...
                              X