Известие

Collapse
No announcement yet.

Инфо за "Zagato"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Инфо за "Zagato"

Zagato е дизаинерско конструираща и проектираща копания помещаваща се в 23,000 кв.м от които 11,000 са покрити.Компанията се намира до италианският град Милано

"SZ DESIGN" е била създадена през 1-вата световна воина (1919година) от Уго Загато, взимат технологии за самолети и ги внедряват в разрастащия се пазар за пътнически автомобили.Колите на Загато са се отличавали със своят дизаин и перфектна аеродинамика.Алфа Ромео, Ланчия и Фиат веднага осъзнали предимствата на техният екстравагантен дизаин.Сътрудничестово последвало със серия от легендарни съзтезателни автомобили, като - Алфа Ромео 1500, след това 1750 ГТ Спорт и 2300 8С.След втората световна война,Загато бил много загрижен върху тези ГТ коли, нова състезателна категория.Новаторски дизайн комбиниран с лекота и аеродинамични линйи, като основен за бъдещето "Загато" ръководен за производителите на спорни коли по онова време, като - Алфа Ромео, Мазерати, Фиат, Ланчия, Абарт и Астън Мартин.
    В момента компанията се ръководи от Андреа Загато

B&B Racing | bb-racingteam.com
    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

БРАВО ,КОЛЕГА МНОГО ИНТЕРЕСНА ИНФОРМАЦИЯ !!!
    -Аз си мисля нещо, мисля си .
    -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
    Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

сс

Мерси мерси ..

Comment

Първоначално публикувано от madboy
        май имаш последователи .... Краси
        ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от cvetelin
          Първоначално публикувано от madboy
          май имаш последователи .... Краси
          Какво да се прави ,ЦЕЦИ младите настъпват ,ако имат желание НИЕ им постиламе а те продължават НАПРЕД - на това ХОРАТА му викат ПРИЕМСТВЕННОСТ.Ако имаше такова нешо досега да ги бяхме смачкали всички !!!НО - БЪЛГАРИНЪТ-СИЛНА ИНДИВИДУАЛНА ЕДИНИЦА -РАБОТА В ЕКИП -РАВЕН на 0000000-ПОУКАТА -ЛИПСА НА ТОЛЕРАНТНОСТ -ТАКТИЧНОСТ ,думи и действия непонятни за повечето от НАЗ ..............Сори за спама

Comment

Малко Zagato Алфи
            Attached Files

Comment

Comment

Още малко от Zagato..

Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Working...
                X