Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 75 - размисли и страсти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Venci ти май искаш на следващата среща да се возиш на ТУРБОТО и тогава да кажеш колко повече върви от ТС

А това което казвате за ремонта лесна работа е така но за намиране на части не е никак лесно да не казвам че в БГ бутала за 1.8турбо няма.

Аз сащо бих казал че за всекидневна кола по добре ТС

Comment

Първоначално публикувано от Mapтo
      Първоначално публикувано от Mury
      Е убууу баце,ма кат не разбирам бъкел немски как да си направя акаунт

П.С.Търга свършва довечера
      Абе Мури,не познаваш ли някой,който да знае немски или който да има регистрация в Ибей и да дойде при теб да направите заедно регистрацията в Ибей?Иначе аз бих ти помогнал с най-голямо удоволствие,ама не съм в БГ бе ма..а му.Иначе много сложно става...Имаш 8 часа да намериш някой,със немски и почвате да следите обявата!!!Друг начин не виждам.

УСПЕХ!!!

П.С.Ще помагам с каквото мога!!!
      Реших малко да изчакам,дас се върна от морето след 10-ина дни,ще помисля,ще огледам тук пак какво има,и ще реша
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

регистрация в какъвто й да е ибей ти върши работи, ако знаеш английски - регистрираш се в ebay.co.uk
        ...

Comment

Първоначално публикувано от toni_75TURBO
          Venci ти май искаш на следващата среща да се возиш на ТУРБОТО и тогава да кажеш колко повече върви от ТС

А това което казвате за ремонта лесна работа е така но за намиране на части не е никак лесно да не казвам че в БГ бутала за 1.8турбо няма.

Аз сащо бих казал че за всекидневна кола по добре ТС
          Ами аз нямам против наистина 1.8 турбо само съм виждал и нищо повече. Честно казано в ТС-а има един момент в по-ниските обороти, който не ми харесва много . Така, че не знам.... Ти си Човекът, който трябва да каже, кой мотор е "по-така"
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Един клип, който ме довежда до маниакално състояние като вас
            http://www.youtube.com/watch?v=DORDs4Xc ... re=related
            1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
            и делта

Comment

ss

Абе нзнам дали ТС или 1.8 турбо е по добро..ама като гледам ще взимаш заем да я купиш пък ще продаваш семеините коли...явно си много заразен от неизлечимият алфа вирус..аиде УСПЕХ

B&B Racing | bb-racingteam.com
              Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

TS-а като цяло е по добър мотор .. 1.8 турбо си е стария мотор със други бутала р.валове и електроника ... а може и ТС турбо

Comment

Толкова много Алфи 75 и то много яки!

http://www.autoscout24.ch/AS24Web/SeLis ... g=ger&wl=1
                  Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Братлета,засега май се отказах,покупката ще натежи на семейния бюджет,все пак обзавеждаме апартамент с жена ми В най-скоро време обаче,отново ще се разтърся за една убава 75 ТС

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Братлета,засега май се отказах,покупката ще натежи на семейния бюджет,все пак обзавеждаме апартамент с жена ми В най-скоро време обаче,отново ще се разтърся за една убава 75 ТС
                      ЕЕЕ бат'Мури много бързо се отказа бе..
                      Абе продай апартамента и няма да го обзавеждаш
                      П.С. С парите от продажбата,такава 75-ца ЕВО ще ти намеря...

Comment

Първоначално публикувано от Mapтo
                        ЕЕЕ бат'Мури много бързо се отказа бе..
                        Абе продай апартамента и няма да го обзавеждаш
                        П.С. С парите от продажбата,такава 75-ца ЕВО ще ти намеря...
                        Бат,ако зависеше само от мен нямаше за миг да се замисля ма няма как,а и нешо все още ми е трудно да се разделя с моята белисима,все пак и тя си ми беше малка мечта

П.С.Споко,рано или късно,аз ще имам 75

Comment

Аре пък пак ли размисли? ЕЕЕеее значи... Аре пред нас има една за 1200 лв. Егати обзавеждането ще си купите по-евтин телевизор и ще имаш 75
                          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci
                            Аре пък пак ли размисли? ЕЕЕеее значи... Аре пред нас има една за 1200 лв. Егати обзавеждането ще си купите по-евтин телевизор и ще имаш 75

аааа азтакава нещем,искам ТС Неска пак целе ден затва мислим само малко пари да се вмъкнат отнякъде,и съм на линия,очаквам включване скоро,което е добре

Comment

хм... ясна работата тя... и мен от известно време ме гони точно 75-ца трансаксиал...хем 155 си я харесвам МНОГО, ама и 75 ми е на сърцето... има време, само дано останат читави екзепляри!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Ей хора,готов съм на всичко за тая 75-ица!!!!

http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... :IT&ih=005

Страшна е!Просто нямам думи......

Comment

Working...
                                X