Известие

Collapse
No announcement yet.

вече без 75Турбо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• вече без 75Турбо

да се "похваля"

ето това беше краят на една истинска алфа

колата ще се разпродава на части

не наблягам на подробности защото не ми се пише
    Attached Files

!
    Attached Files

Comment

Много жалко

Видях те да минаваш по Кораб Планина (успоредната на улицата на Венци) вчера или онзи ден докато оправях нещо по Пунтото и не свалих очи от колата ти докато не се скри МНОГО ХУБАВА БЕШЕ !
      1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
      и делта

Comment

не се ли продава цялата

Comment

Днес като ти звъннах за т.спарка като ми каза че е ударена ми стана кофти за колата,но си мислех че е поправима,не трябва да свършва така тая легенда
          ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
          BMW e39 facelift

Comment

АААА...потресен съм... не трябва да свършва така една точно такава алфа!!!
            Не може да не може да се оправи... друга е темата дали са най-добре похарчените пари за това, но ...
            алфа 75 с турбо в това състояние не мисля че е хубаво да се разпарчетосва...
            тони

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Много кофти ситуация ,като ми звънна баща ти и ми каза направо не повярвах ,а тъкмо искаше да я постягаш ЖАЛКО ,МНОГО ЖАЛКО -автомобили от този тип има 2-3 в България
              -Аз си мисля нещо, мисля си .
              -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
              Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

Лошоооооооооооооо много лошо .... дано неините органи ощастливят някои които има същата бабичка и да си я съживи
                Last edited by Ma7e4k0; d.m.y г., 00:50.

B&B Racing | bb-racingteam.com
                Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Всяко зло за добро. Важното е че няма човешки жерти.
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Много съжалаявам. Но няма ли да пробващ дя я ремонтираш?
                    Според мен това е възможно. Но въпреки всичко жалко за колата. Добре че няма пострадали.

Comment

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5280939 Така ще я запомня бахти само като я гледам кфа е била и ми се ревееееееееее
                      Last edited by Ma7e4k0; d.m.y г., 01:33.

B&B Racing | bb-racingteam.com
                      Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

да ремонт е възможен но просто ве4е нямам сили,цялата не се продава поради малки при4ини,някои ако изка може да си насади двигателя с инсталацията на друго купе.

Задните седалки са от ТS а предните са от 156 на които още нямам снимки
                        Има и много други чарколяци които може да ви сваршат работа но все пак ако има някой интерес 0886201005.

Знам че това не е раздела продава но понеже тук има тема да не почваме друга.

Comment

Дай цена за мотор и електроника
                          Alfa Romeo 155 2.0T.S. 93г.
                          Alfa Romeo 75 1.8 90г.
                          Opel Combo 1.7 CDTI 08г.
                          Голямата риба е № 1

Comment

Ле ле ле ле ужас! Много съжалявам! Така и не ме повози...
                            Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
                              Ле ле ле ле ужас! Много съжалявам! Така и не ме повози...
                              Бате нема кво да те вози,взимай истинския мотор за жулиетата не се излагай с тия твин спаркове
                              ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                              BMW e39 facelift

Comment

Working...
                              X