Известие

Collapse
No announcement yet.

Ето я и баба ми AlfaRomeo Giulietta на баче ми Юли

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Здравейте !!!ЦЕЦИ аз не съм я вадил от никъде тази ДЖУЛИ -боже имах едно гадже ДЖУЛИЯ ,ама не алфа и сега като се сетя че всички дамски алфи са при мен ,не знам ,харесват ми ,не ме натоварват ВЪПРЕКИ СЪСТОЯНИЕТО В КОЕТО СЕ НАМИРАТ ,може да се каже че дори ми доставят удоволствие когато работя върху тях ,много е важно човек да е спокоен и работата която върши да му доставя удоволствие ,определено изпитвам нещо приятно когато се докосвам до старите модели на ВЕЛИКАТА МАРКА .Въпросната ДЖУЛИЕТТА е по наследство на моят приятел Юли и той лично след продължителни разговори какво изка да направи с въпросният автомобил се зае да го приведе в състояние то в което му го е завещал баща му , момчето определено има НЕВЕРОЯТНИ СПОМЕНИ С ВЪПРОСНИЯТ АВТОМОБИЛ ,а пък на мен се падна ГОЛЯМАТА чест да я върна към живот !!!
    -Аз си мисля нещо, мисля си .
    -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
    Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

Здравейте! Вчера в кат беше , но след доста нерви и проблеми по документите стигнах до каналите и там хортата много се изненадаха колко добре изглежда и как работи Алфата. Позаприказвахме се и без много, много да се правят на важни ме пуснаха . Краси, наистина изобщо не се заядоха. Само гуми предни ми казаха да сменя и толкова . После си изчаках номерата и ми ги сложиха. Всичко мина перфектно. Сега ми остава гражданска и ще си карам спокойно .

Comment

Първоначално публикувано от julian Покажи съобщение
        Здравейте! Вчера в кат беше , но след доста нерви и проблеми по документите стигнах до каналите и там хортата много се изненадаха колко добре изглежда и как работи Алфата. Позаприказвахме се и без много, много да се правят на важни ме пуснаха . Краси, наистина изобщо не се заядоха. Само гуми предни ми казаха да сменя и толкова . После си изчаках номерата и ми ги сложиха. Всичко мина перфектно. Сега ми остава гражданска и ще си карам спокойно .
        а честито ... още една класика на пътя
        ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Как си минал без гражданска? Вече не трябва ли за пререгистрация?
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Ами направих си със старата регистрация. 3 месеца ще съм с нея и после ще си направа наново гражданска вече с новата . Иначе няма как трябва си гражданска.
            Важното е, че бате Краси ми направи всичко за да мина: спирачки нямаше(3 години не е карана милата), ключове са фаровете-нямаше, счупени бяха мигачите отпред и един стоп отзад, мотора се тресеше много като е в ниски обороти, средно гърне нямаше и беше пробита двуцевката=>много шумна, капеше масло от гарнитурата на главата. От 4 години не беше мита, а сега е пастирана и изкара цвят . Има си ръжди, но няма как. И на тях ще им дойде времето

Comment

Първоначално публикувано от julian Покажи съобщение
              Ами направих си със старата регистрация. 3 месеца ще съм с нея и после ще си направа наново гражданска вече с новата . Иначе няма как трябва си гражданска.
              Важното е, че бате Краси ми направи всичко за да мина: спирачки нямаше(3 години не е карана милата), ключове са фаровете-нямаше, счупени бяха мигачите отпред и един стоп отзад, мотора се тресеше много като е в ниски обороти, средно гърне нямаше и беше пробита двуцевката=>много шумна, капеше масло от гарнитурата на главата. От 4 години не беше мита, а сега е пастирана и изкара цвят . Има си ръжди, но няма как. И на тях ще им дойде времето
              БРАВО,БРАВО искренно ти завиждам за ОГРОМНОТО ЖЕЛАНИЕ което влагаш във ИКОНАТА ДЖУЛИЕТТА ,завиждам ТИ ,защото ще имаш възможността да се возиш във уникален автомобил ,повярвай ми УДОВОЛСТВИЕТО КОЕТО ИЗПИТАХ ДОКАТО НАВЪРТЯХ близо 30 километра ,докато я ИСЛЕДВАХ и ПРЕГЛЕЖДАХ за да се пипне нещо -ТУК -ТАМ ,въпреки че имам ПЕРФЕКТНА 75 АЛФА ,ДЖУЛИЕТТА и АЛФЕТТА винаги са ми били слабост

Comment

Първоначално публикувано от madboy Покажи съобщение
                БРАВО,БРАВО искренно ти завиждам за ОГРОМНОТО ЖЕЛАНИЕ което влагаш във ИКОНАТА ДЖУЛИЕТТА ,завиждам ТИ ,защото ще имаш възможността да се возиш във уникален автомобил ,повярвай ми УДОВОЛСТВИЕТО КОЕТО ИЗПИТАХ ДОКАТО НАВЪРТЯХ близо 30 километра ,докато я ИСЛЕДВАХ и ПРЕГЛЕЖДАХ за да се пипне нещо -ТУК -ТАМ ,въпреки че имам ПЕРФЕКТНА 75 АЛФА ,ДЖУЛИЕТТА и АЛФЕТТА винаги са ми били слабост

Айде бе КРАСИ, кога ще видя голямата ми любов (АЛФЕТА) възкръснала бе?
                Всеки път като видя твоята тема, се сещам за моята. Толкова много ми домъчнява за нея, толкова ми липсват ядовете...
                Живот и здраве по-другата събота съм ви на гости с Венци, тъй че му мислете...
                ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
                ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
                Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
                Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

Първоначално публикувано от Iltcho Покажи съобщение
                  Айде бе КРАСИ, кога ще видя голямата ми любов (АЛФЕТА) възкръснала бе?
                  Всеки път като видя твоята тема, се сещам за моята. Толкова много ми домъчнява за нея, толкова ми липсват ядовете...
                  Живот и здраве по-другата събота съм ви на гости с Венци, тъй че му мислете...
                  Илчо ,ЗАПОВЯДАЙ ПРИЯТЕЛЮ ,когато ТИ и които ида е от ЗАРИБЕНИТЕ ,трансаксиално ИЗКРИВЕНИ ЛЮДЕ от цялата страна на които АЗ и КОЛЕГИТЕ от цялата страна можем да бъдем от полза с информация и резарвни части и всичко друго което ще е от помощ за РАЗЛИЧНИТЕ !!!МОЛЯ !!!!
                  Last edited by madboy; d.m.y г., 14:59.

Comment

Working...
                  X