Известие

Collapse
No announcement yet.

Схема или снимки на двигател на 75 2.0

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Схема или снимки на двигател на 75 2.0

Много ви моля за някаква схема на двигателя на 75-ца 2.0 защото съм новобранец,а ми разглобиха двигателя едни майсторчета и после казаха, че нямат време да го сглобят и аз реших да почна сам.Малко по малко но....... като нищо не разборам, а и времето ми е ограничено.........
    Ако има някаква схема ще съм много благодарен.На колко тампона седи двигателя т.е. има ли трети тампон и къде седи и т.н.

Приятелю, просто се откажи. Щом нищо не разбираш намери кой друг да ти събер емотора. Това не е шега работа. Първо ще се измъчиш и после нищо няма да направиш.
    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Извинявам се.Не се изразих точно.Двигателя е сглобен.Просто трябва да му досложа стартер генератор хидравлика и т.н.И да питам-сълзи вода от единия от осемте болта на главата при положение, че са стегнати

Comment

Не че искам да те плаша, ала щом ти сълзи вода от шпилките на главата, то няма смисъл изобщо да го качваш този мотор. Трябва да се свали главата и да се провери състоянието на ризите и т.н. На брат ми 75-та правеше тази беля - аз свалях, сменях гарнитури, стържех глави - тя почваше да меша и на края се оказа спукана риза.
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

оказа се, че фтулката(уплътнението)на болта е спукана и за това сълзеше.Още малко и ще пробвам да го запаля.

Comment

Каква втулка, на кой болт?
            Alfa Romeo 75 24V

Comment

на шпилката(аз му казвам балт ама то си е шпилката)обозначена с №1 на схемите на двигателя.Извинявай,че те затруднявам с обясненията ама нали съм си много новобранец.

Comment

Малко си далече иначе бих асистирал в сглобяването. Успех!
                Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от VIV Покажи съобщение
                  на шпилката(аз му казвам балт ама то си е шпилката)обозначена с №1 на схемите на двигателя.Извинявай,че те затруднявам с обясненията ама нали съм си много новобранец.
                  Снимки на 75-та имаш ли да я видим..ако нямаш най-добре пусни нова тема кадето да опишеш сичко за колата да качиш снимки и тн.. аиде УСПЕХ!

B&B Racing | bb-racingteam.com
                  Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Working...
                  X