Известие

Collapse
No announcement yet.

Втората ми 90-ка и модификациите и

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Малеееееееееееееееееееее.
    Баце ти ме изкърти - тоталка .
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Благодаря на всички за добрите думи ! Първоначално мислех да взема колата и да я постегна, да взема 1-2 неща от нея и да я продам. После ми се явиха разни `проблемчета` с моя двигател и реших, че ще и взема двигателя и ще си я запазя за части.
      Братока нещо се влюби в нея та иска да я пощадя, но той си има 75-ца (макар и чакаща за ремонт от дълго), а моята нужда от трансплантация на железа вече доста голяма.
      Въпреки всичко аз не съм забравил проекта, който дреме в гаража ми бъдете спокойни! За сега се налага да отлежи още малко поради острата ми нужда да карам 90-ка в ежедневието ми, най-вече зимното .
      Догодина се надявам да ги видим на пистата на Италфест, но със сигурност ще са 2 в 1.
      За обратния съединител май ще се наложи цяла тема да напиша. Като цяло одисеята е голяма когато не е нов.
      mladej_it, с тебе да вземем най на края да се видим мини до нас да спрем три 90-ки преди две от тях да се прелеят в една. Даже може и да ги изкараме на "Мини Деветдесеткова разходчица". Петък за сбирката, а?

EDIT
      Аз да взема да си оправя подписа...
      Alfa Romeo 75 24V

Comment

и са кво последно ше я бъде ли тая 2-рата 90-ка

B&B Racing | bb-racingteam.com
        Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
          преди две от тях да се прелеят в една.
          А пък аз си викам, бат Венци ша турга шестака в Джулиеткатаама ти и преди си писал, че тя си има моторетка вече...само успехиЩе те питам пак какво ше й слагаш ако съвсем случайно станат 3 броя шестаци
          1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
          и делта

Comment

Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщение
            А пък аз си викам, бат Венци ша турга шестака в Джулиеткатаама ти и преди си писал, че тя си има моторетка вече...само успехиЩе те питам пак какво ше й слагаш ако съвсем случайно станат 3 броя шестаци
            Джулетата... как да кажа... въпреки, че за нея имам перфектно ревизиран двигател 2.0 TS, 95% сигурно е, че Моята Жужу ще излезе от гаража с V-двигател. Почти толкова сигурно е и, че няма да е 2.5 . Дали ще е 3.0 12V, 3.0 24V или 2.0 V6 ТБ зависи най-вече от това какъв двигател ми изпадне. Все пак е твърде рано да говорим за това, а когато му дойде времето ще уведомя всички Ви по подобаващ начин. За сега моля да не говорим за нея.
            Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от 75 turbodelta Покажи съобщение
              чисто луд тип
              евала - фена си фен, само приятни емоции и с тази алфа !

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Ей, бате Венцо, ама ти верно си голям маниак.
                Евала, машала, бравос, дето се вика Много се кефя на такива хора като тебе.
                Скоро не съм идвал към вас, сигурно е станало много яко с всичките тия алфи. Продължавай все така...

P.S. Между другото, видя ли обявата за QO-то в mobile-то
                Last edited by pa4ito; d.m.y г., 16:54.
                145, 1.6 boxer
                156, 2.4 JTD - ex
                Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Честито колега със здраве да си я караш! Много е добра алфичката.Може и колекция от 90-ки да си направиш

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

във вторник видях една сива 90ка на еко-то на северното околовръстно, ако не си бил ти, може и нея да налазиш
                    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

както се изрази един наш колега "Венци вече няма да му помогнат хапчета,той си е за операция"
                      За пореден пт се убеждавам,че заразените с Алфа вируса не се лекуват ами се влошават

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

с коя те видях вчера до омв-то на к.величков ?
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

Бре тоя бате Венци много се набива на очи

Comment

само не знам що кара фиата
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                              Щото доколкото съм разбрал ако е правилно...сивата 90-та не работи нещо двигатела и бате Венци ше го сменя ..май така беше..Венци, поправи ме ако греша

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                                с коя те видях вчера до омв-то на к.величков ?
                                Видял си ме с моята. А по-късно вечерта изкарах моята 90-ка. ХА ХА ХА ХА те и двете са си мои . Майтап! През деня бях със старата - по-светло сивата. А късно вечерта към 0000 ч. изкарах втората - по-тъмната. Хи хи тая кола върви като по масло нито тропа нито скърца, не тресе волан ... нищо! Е има си там малко проблеми със скоростите, но да не забравяме, че е истинска алфа.

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                                карам фиата щото закарах двете алфи при едни приятели, които имат достатъчно място и съседи с достатъчно здрави нерви и там ще започна да трансплантациите.
                                Първоначално плана е да взема от "новата 90" двигателя и евентуално ще си направя там и предницата.

EDIT: Мисля, че с това вече темата се изчерпва http://clubalfaromeo.com/forum/showt...807#post367807
                                Last edited by Venci; d.m.y г., 12:09.
                                Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...
                                X