Колегата, който ми продаде 6-цата има още една, която за жалост е доста поразглобена, но има уникален мотор - 2.0 V6 с 6 карба делорто - пълна лудница
Известие
Collapse
No announcement yet.
Няма такъв мотор, няма такава газификация
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от MainaCore Покажи съобщениеКолегата, който ми продаде 6-цата има още една, която за жалост е доста поразглобена, но има уникален мотор - 2.0 V6 с 6 карба делорто - пълна лудница
Comment
-
Първоначално публикувано от 75 turbodelta Покажи съобщениеа има ли си всички части в смисъл има ли липси и какви са те евентуално продава ли се за колко пари кои е колегата е такива въпроси ми се въртят в главата1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от MainaCore Покажи съобщениеМоторът има липси, но незнам до колко са сериозни, продава се със скоростна кутия,диф и заден мост май :0 колегата е hammar.
Comment
-
Първоначално публикувано от 75 turbodelta Покажи съобщениеа има ли си всички части в смисъл има ли липси и какви са те евентуално продава ли се за колко пари кои е колегата е такива въпроси ми се въртят в главата
китайски човал пълен с италянски ориз лиех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщениеЧшш ей! Не барайте! Мотора, кутията и задния мост са мои! Имам уговорка с Hammar да ги взема.ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщениеПреди 1 година като разпитвах тоя и оня за моите си проблеми по 6-така повечето хора ми казваха: Ти си тоя със V6, ти трябва да знаеш. А сега щом аз съм тоя с V6 ще ги събера всичкото скрап при мене.
да си ги насадя у гнилочаех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
Comment