Известие

Collapse
No announcement yet.

Вижте какво намерих! Джулия !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Едната Алфа е Giulia 1300, без челно стъкло е, но е прибрана в гараж. На ламарини ми изглежда добре.
    Другата е Giulia Nuova - тази която беше на бившия състезател Робърт Кюркчиев. Тя е с двулитров двигател, който е слаган след това. Има нужда от тенекеджийска работа и задното и стъкло е счупено.
    Доколкото разбрах има една Giulia в Стрелбище в София. Няма двигател и била много изгнила. Нея обаче не я знам точно къде се намира.
    Преди няколко години в Лозенец също имаше една 1600 супер без двигател, на която купето беше много хубаво. за съжаление изчезна.
    В Дружба също имаше една синя, но изчезна отдавна.

Comment

Колеги, най-после ми обявиха цена за джулиата, мисля тия дни да хода да я гледам....обаче понеже колата е в Пазарджик и няма с кво да я докарам .. а както няма никакви документи не ми се иска да ме спират полицаите ...даите някви идеи за платформа

B&B Racing | bb-racingteam.com
      Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от ma7e4k0 Покажи съобщение
        Колеги, най-после ми обявиха цена за джулиата, мисля тия дни да хода да я гледам....обаче понеже колата е в Пазарджик и няма с кво да я докарам .. а както няма никакви документи не ми се иска да ме спират полицаите ...даите някви идеи за платформа
        В раздела 164 - колегата Gligan май се занимава с рапатрация и тем подобни .
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

ами нещо под наем.примерно нещо като това
          http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...753&f1=details
          и някой познат с джипка или бус да го дърпа.
          точка

Comment

..

Първоначално публикувано от ma7e4k0 Покажи съобщение
            ma7e4k0 баце ти и на краси алфетата си щял да купуваш, от предишният собственик, ама и тя ти се видяла гнилоч ! тия коли батка са на 30 и некви години ... нормално е да са в тва състояние.. няма пълна радост за някоя друга стинка ... по ху наби некои лев ама да караш нещо читаво !
            alfa-romeo 75

Comment

Working...
            X