Известие

Collapse
No announcement yet.

Може ли някой да спаси тази класическа Алфа???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Може ли някой да спаси тази класическа Алфа???

Здравейте,

Вижте една Джулия Нуова, която е в София. С течение на времето става във все по-лошо състояние. Хубавото е че си има двигател, който работи и то двулитров. Колата има и история - била е на бившия състезател Робърт Кюркчиев.
    Ако някой има интерес към нея нека да ми пише, ще му дам номера на човека който я продава. Лошото е, че и искат малко много за състоянието и - 2000 лв., но предполагам, че би могла да се спазари по-евтино.
    Поздрави
    Attached Files

Немога да не изкажа мнение за тази кола !
    Това е един от най великите модели на Алфа Ромео http://www.mitoalfaromeo.com/html/giulia.html а това за мечтите http://autasportowe.republika.pl/alfagiulia.html а пак това за санищата http://www.motorimania.it/manifestaz...giulia_gta.asp а ето и за тази от снимките http://www.alfa-giulia.de/ най-вероятно е Giulia Nuova Super 1600 ,1974-1978г 1570кубика 175 km/h макс 1040 kg има същия модел с 1300 двигател сас 1290 куб има даже дизелова версия с 1600 и обем 1570 куб ! Това е един наистина велик автомобил за съжаление от беднотията ни в балгария така се получава ,че тези типове автомобили гният и се разбатат в междублокови пространства ,а назапат хората ги реставрират и ето какво се получава http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=4

Съжелявам само ,че нямам средства и време за автомобил от този клас ,дато някой който ги има тези неща а и доста желание си трябва също ,да я вземе и да се похвали също и някоя снимка още да се пуснат !
    Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Евала колега,дано има повече хора като теб,които милеят за коли като тазиКолата изглежда в нелошо състояние,но разбира се трябва да се види на живо,аз лично бих я взел но в момента нямам възможност
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Имам напредвид един човек за тая кола сега ще видя , а ето и снимки как би трябвало да изглежда катонова !
        Attached Files

Comment

Интересното е че тази кола е излизала от завода с двигатели 1,3 и 1,6, а на тази до колкото разбрах е слаган по-късно двулитров двигател може би от 2000 Берлина.

Comment

Значи тая на снимките е

Alfa Romeo Giulia 1300 Super

ca. 89.000 km

2000 cmі Hubraum Motor

Leistung: 117,1 kW (ca. 157 PS)

Comment

много жалка гледка,лоша и е съдбата на милата количка.
              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Колата е меко казано уникална...дано някой я вземе и реставрира,много жалко ще е тази легенда да свърши в надин
                ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                BMW e39 facelift

Comment

за съжаление колата е вече в плачевно състояние.лично аз съм я карал преди много години когато исках да я купя,но тогава искаха за нея 6000 лв.мотора е сменен,както и стоповете,всичко друго е оригинално.мотора е 2000 от берлина а стоповете от 1750.колата има интересна история и е у нас от 1968 г.собственика е бивш състезател и преди години беше един от много малкото специалисти на тема алфа.загуби колата си срещу смешен дълг, а следващите притежатели искаха отново безумни пари и я оставиха просто да се скапе под открито небе. не е невъзможна реставрацията и но вече е трудно заради купето.аз не бих се наел вече, но ако някой се захване бих помогнал с каквото мога.колата е редовна и технически беше буквално отлична.сега вече времето си е казало думата.

Comment

Венци ??? Алооо... някой ??
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Съжалявам, но аз съм пас. Бих се захванал, ако колата е с по-здраво купе. Освен това парите, които и искат спрямо състоянието и са доста.
                      Alfa Romeo 75 24V

Comment

Колеги Peter Panov и zmg мпжете ли да я поизчистите и да снимате по обстойно , оригиналният и двигател и чясти в наличност ли са ?

Comment

няма ги колега и то отдавна.снимки няма да помогнат,трябва да се види на място.купето е зле,не е невъзможно да се въстанови но вече ще е много скъпо и едва ли някой ще се заеме.мотор,трансмисия,окачване бяха добре преди да се изостави колата.отвън може да се намери за около 4000-6000 евро в много добро състояние.въстановката на тази няма да е по малко.знам го от горчив опит.а за тази алфа е много жалко защото се скапа пред очите ми и то от глупост.2001 г. бях готов да платя 4000 лв ида я реставрирам като хората.2007г. ми поискаха ако не се лъжа пак 4000лв.сега за мен тя е безинтересна за реставрация.става за донор към някое по добро купе, но..........все пак ако някой реши аз съм насреща.

Comment

Преди около година се продаваше една жълта, мисля че беше реставрирана за 6000 лева....

B&B Racing | bb-racingteam.com
                            Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
                              Съжалявам, но аз съм пас. Бих се захванал, ако колата е с по-здраво купе. Освен това парите, които и искат спрямо състоянието и са доста.
                              Венцо е напълно прав,за това състояние,парите са и много
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                              X