алфета 1,6-2000 до 1986г.,джулия 1300-1600,берлина 1750-2000 до 1976г.,gt 1300-1750-2000,алфа 6, алфе- та,жулиет.Навремето в пловдив имаше три берлина 1750,едната от които беше на баща ми и той я продаде през 1991г. в пловдив и си купи СПРИНТ 1500 QV,,и ви моля някой ако има информация да помогни и ми даде информация.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ТЪРСЯ КЛАСИЧЕСКА ALFA ДО '85
Collapse
X
-
Колега знам една алфета която се продаваше доскоро. колата беше в нелошо състояние. по купето имаше изгнили места. Ако имаш интерес ще мина край собственика да питам дали още се продава.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеКолега знам една алфета която се продаваше доскоро. колата беше в нелошо състояние. по купето имаше изгнили места. Ако имаш интерес ще мина край собственика да питам дали още се продава.
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Знам каде има една 75-ца от първите излезнали с жълти мигачи, 4 болта и ТуинСпаркови лаистни...което е много странно..с тоя капак дето се слага на първите 75-ци ..седи заебана обаче собственика и е там щото едната лайстна се беше одлепила и я е лепил с изулирбанд ... от минимум 2 години не е помръдвала...в уличките около мол-а(тоя на стамболйиски) има една 6-ца.....знаех каде има и една 90 ама нали Венци я купиАко те интересува нещо пиши...а знам и една Джулиета 1.6 на едни мангали искат и 1000 лева но мисля че ако се спазари за 300, 400 добре ще да е
Comment
-
Първоначално публикувано от zmg Покажи съобщениеЕто снимки на БерлинатаКато това зеленото на подписа ми....хихихихи
Last edited by Ma7e4k0; d.m.y г., 22:36.
Comment
-
Аз имам интерес за жулиетата 2.0 ! Моляте намери малко данниБлагодарско :0
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
Comment