Известие

Collapse
No announcement yet.

ТЪРСЯ КЛАСИЧЕСКА ALFA ДО '85

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ТЪРСЯ КЛАСИЧЕСКА ALFA ДО '85

алфета 1,6-2000 до 1986г.,джулия 1300-1600,берлина 1750-2000 до 1976г.,gt 1300-1750-2000,алфа 6, алфе- та,жулиет.Навремето в пловдив имаше три берлина 1750,едната от които беше на баща ми и той я продаде през 1991г. в пловдив и си купи СПРИНТ 1500 QV,,и ви моля някой ако има информация да помогни и ми даде информация.
    155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
    1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
    GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
    ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=30149
    Alfa Romeo 1.8 16v Twin Spark+

Comment

колега, имам берлина 1750 за продан , но е с липси.ако решиш 0888961805

Comment

Колега знам една алфета която се продаваше доскоро. колата беше в нелошо състояние. по купето имаше изгнили места. Ако имаш интерес ще мина край собственика да питам дали още се продава.
        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
        sprint tropheo
        155/1.8
        156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
          Колега знам една алфета която се продаваше доскоро. колата беше в нелошо състояние. по купето имаше изгнили места. Ако имаш интерес ще мина край собственика да питам дали още се продава.
          Каква алфета? ГТВ? я снимки можеш ли да постнеш

B&B Racing | bb-racingteam.com
          Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

не е гтв. ще отида до собственика да разбера какъв и е случая в момента.
            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
            sprint tropheo
            155/1.8
            156/2.0 Selespeed

Comment

Знам каде има една 75-ца от първите излезнали с жълти мигачи, 4 болта и ТуинСпаркови лаистни...което е много странно..с тоя капак дето се слага на първите 75-ци ..седи заебана обаче собственика и е там щото едната лайстна се беше одлепила и я е лепил с изулирбанд ... от минимум 2 години не е помръдвала...в уличките около мол-а(тоя на стамболйиски) има една 6-ца.....знаех каде има и една 90 ама нали Венци я купи Ако те интересува нещо пиши...а знам и една Джулиета 1.6 на едни мангали искат и 1000 лева но мисля че ако се спазари за 300, 400 добре ще да е

Comment

Ако се интерсуваш от варненски Жулиета Нуова 2.0 и 75-ца 2.5 v6 свиркай
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

даи снимки и цена на 2.5 75-цата

Comment

Comment

Ето снимки на Берлината
                      Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от zmg Покажи съобщение
                        Ето снимки на Берлината
                        На 1-вата снимка от дясно на ляво нещо оранжево блещука а ? Като това зеленото на подписа ми....хихихихи
                        Last edited by Ma7e4k0; d.m.y г., 22:36.

Comment

ше се поинтерсувам за 75-цата и ше пиша
                          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Аз имам интерес за жулиетата 2.0 ! Моляте намери малко данни Благодарско :0
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                            by RUBIG service

Comment

имам едно гтв 82г 2000куб в движение трябва да се кърпи.давам я с една камара части има я в auto hop цената на обявата не е краина,по принцип се бях отказал да я продавам щото идваха само несериозници,колата няма липси

Comment

Working...
                              X