Известие

Collapse
No announcement yet.

75 TS 1200 лева !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 75 TS 1200 лева !!!

За жалост ще тябва да се разделя с алфичката си...
    Пускам я първо тук, ако някой има реставраторски интерес.
    Колата техничски е чук, но я е нападнала ръждата сериозно!!!
    Наблъскана е с излишно много музика - ако бъдещия собственик не я иска, цената ще се корегира!
    Естествено, като един истински алфист си изпразвам и мазето (имам доста резервни части).
    Attached Files
    Last edited by Venci; d.m.y г., 13:32. Основание: 75 TS 1200 лева !!!
    156 1.8TS / 75 2.0TS

Колега, попда ли е изгнил на колата?Каква е цената без музика, ако може на лични?
    sigpic
    Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
    BMW E30
    BMW E36

Comment

двигател?
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
        двигател?
        0-100 км/ч за 9,2 сек
        10-11 литра масло на 10 000 км (зависи от това колко я натискаш)

Както писах вече - КОЛАТА Е "ЧУК" за годините си.
        Скоростите са отваряни, нови шарнири, горна долна помпа - нови, свещи и кабели - нови...
        нови карета и висящ лагер...
        Каквото се е обадило... - било е сменено!!!

Ръжда има по пода, веждите и праговете (заради пласмасата не се вижда). Заден ляв калник също...
        Last edited by danchoti; d.m.y г., 21:46.
        156 1.8TS / 75 2.0TS

Comment

Ако някой се интересува подробно - 0888967883
          Last edited by danchoti; d.m.y г., 21:44.
          156 1.8TS / 75 2.0TS

Comment

я ми кажи какво имаш впредвид "Наблъскана е с излишно много музика" ако можеш повече инфо за музиката да ми дадеш къде са ти колоните какви са колко пари е само музиката ти снимки ако може интересувам се защото мисля на моята да слагам,но събирам информация още иначе е мноого хубава и жалко че се разделяте
            ALFA ROMEO 75 2.0 ts
            sigpic
            Нещо което работи - не се пипа!

Comment

аз питах какъв обем е двигателя, мисля че си пропуснал да споменеш ... само ТС
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

75-цата има само 2.0 т.с.
                145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Някой да е лапа тая коля
                  1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                  1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                  2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Първоначално публикувано от alfonso_90 Покажи съобщение
                    я ми кажи какво имаш впредвид "Наблъскана е с излишно много музика" ако можеш повече инфо за музиката да ми дадеш къде са ти колоните какви са колко пари е само музиката ти снимки ако може интересувам се защото мисля на моята да слагам,но събирам информация още иначе е мноого хубава и жалко че се разделяте

В предните врати не съм правил промени. 10 см двулентови говорители (за жалост не елипси)...
                    Отзад обаче, за да хвана по-големи говорители рязах ламарината. Принципно влизат 2 броя 17см, но магнита залепва и дрънччеше много зле. Затова изрязах ламарината точно под магнита.
                    Посредата съм избушил естествено аптечката и ламарината пак е изрязана за 15 инчов говорител. Него си го хващаш или със дървн или ПДЧ фланец, или със силикон (повърхноста не е равна).
                    Така свири доста прилично, но ако си фен можеш внимателно да свалиш капака на аптечката. Усилваш малко рамката и заместващ твърдата част с (черен или сив) плат...
                    156 1.8TS / 75 2.0TS

Comment

10-11 литра масло на 10 000 км (зависи от това колко я натискаш)
                      Тва истина ли е,или си се объркал нещо,щот ако е така мотора май плаче за ремонт.Питам защото имам интерес към колата сериозен.Моля прати ми цена без музиката на Л.С.
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от danchoti Покажи съобщение
                        В предните врати не съм правил промени. 10 см двулентови говорители (за жалост не елипси)...
                        Отзад обаче, за да хвана по-големи говорители рязах ламарината. Принципно влизат 2 броя 17см, но магнита залепва и дрънччеше много зле. Затова изрязах ламарината точно под магнита.
                        Посредата съм избушил естествено аптечката и ламарината пак е изрязана за 15 инчов говорител. Него си го хващаш или със дървн или ПДЧ фланец, или със силикон (повърхноста не е равна).
                        Така свири доста прилично, но ако си фен можеш внимателно да свалиш капака на аптечката. Усилваш малко рамката и заместващ твърдата част с (черен или сив) плат...
                        моята няма аптечка отзад и колони и тря сичката ламарина май да режа и прокарвам кабели мерси за инфото
                        ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                        sigpic
                        Нещо което работи - не се пипа!

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                          Тва истина ли е,или си се объркал нещо,щот ако е така мотора май плаче за ремонт.Питам защото имам интерес към колата сериозен.Моля прати ми цена без музиката на Л.С.
                          Манчо знаеш, че ако искаш да си намразиш колата - ВИНАГИ МОЖЕМ ДА ОТИДЕМ НА БОЖУРА!!!

P.S. Плюс това, скоро се тунинговах с нов бензинов филтьр
                          156 1.8TS / 75 2.0TS

Comment

Дани аз ти звънях днес Венци съм...В неделя ще ти се обадя пак да се разберем за понеделника/вторника нещо

Mury много е зле тази 75ца Откажи се от нея
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                            by RUBIG service

Comment

майка му и прасе .... ако не бяха тия пустите вентилирани 33ки ке я земем на момента
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                              X