Известие

Collapse
No announcement yet.

75 TS 1200 лева !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

какво за него

Comment

Да ми е честита . На пролет очаквайте снимков матрял от кърпене, боя и тн
      В момента е за смяна на гърнето а по-късно за реглаж предница и смяна на втулките. Вече е с летите жанти.

п.с. Синхронизатор на втора -> къде ?
      Last edited by tuxgt; d.m.y г., 11:57.
      2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb

Comment

Здравей, колега! Да ти е честита новата придобивка! Добре дошъл в сектата! Надявам се скоро да се запознаем на живо и официално те каня на петъчните класически сбирки.
        За скоростната кутия . Не знам до колко си навътре в материала със скоростите. Синхрони се намират - макар и втора употреба доста добри. Нови е почти невъзможно в България. Доста станаха вече кутиите в които имам пръст по един или друг начин и бих те посъветвал първо да намериш човек, който със сигурност е правил поне няколко такива кутии и е постигнал резултати без виене, хъркане и т. н. Имай в предвид, че причините за износване на синхроните са комплексни. При подмяната се преглеждат и муфите. Задължително се слага качествено ново масло. Подменят се тампоните на скоростната кутия и се ревизира механизма за смяна на скоростите. Ако се изпълнят горните неща както трябва ти давам гаранция за хиляди километри без хъркане на скорости е вЕрвай ми няма такъв кеф като трансаксиална алфа на която скоростите и влизат като на обикновенна кола.
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

имам останала от моята алфа кутия
          п.с. виж раздел продава

Comment

telefon

Comment

Пиши на кирилица!
              Темата е на 5 години.
              Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...