Известие

Collapse
No announcement yet.

Интригуващи обяви, единствено за класики Алфа Ромео

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Здрасти колега!
    Аз лично ходих да я гледам тази кола. 2.0 Т Спарк, с механична рейка, хидравличната тече и е свалена, скоростите влизат при нормално каране, мотора има празен ход, отвън колата е комплектна, има всички пластмаси по кита, боята става. Има гнило по багажника, по веждите, много вероятно и на други места. Исканата цена е 1 300 лева както пише в обявата, аз предложих 1000 лева и продавача не се съгласи.
    Дано това ти е полезно.
    Тони
    sigpic
    === 75 1.8 T '86 ===
    === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

• Здравей Тони,
      Благодаря ти за информацията.
      До колкото разбирам от теб като двигател и ходова част колата е добра с изключение на рейката.
      Предвид че продавача не се е съгласил на предложената от теб цена май става безмислено да ходя и аз.
      Ти преди колко време говори с продавача?

Comment

• Пепи, имаме тема за обявите за 75, ако беше я разгледал щеше да видиш и въпросната кола.
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Това не е ли за пореден път колата с проблемните документи ?
          Fiat Bravo 2.0 8V Twin Spark - Ex /155 2.0 8V Twin Spark - Ex/ Fiat Marea 1.6 16V LPG - Service car
          Peterson 90cc - Ex/ Piaggo Zip 75cc Fast & Furious!! / Suzuki Bandit 400 VC - Ex/ Honda 919 Hornet '04 - My brand new LOVE

Comment

• Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
            Има телефон за най-любопитните

П.П. Само да допълня, че този модел е доста колекционерски и почти всички метални панели се предлагат чисто нови.
            Даже има избор от алуминий или от желязо. Струват много много пари обаче.
            Голяма част от тези автомобили са катастрофирали в даден момент от живота си понеже 130 коня на около 1000 килограма са сериозна мощ.

Подходящ проект за Алфисти с много пари и желание да ги похарчат за класически автомобил.
            Обадих се на човека ,по всяка вероятност става въпрос за доста занемарена кола - не е в движение със сменян мотор ,напукан салон и бензинова помпа от запорожец в последствие сложена електрическа и не може да запали ,колата е за боя и цената е 10000 което е смешно.....

Comment

• Днес ходих да гледам една 75ца 1.6 имаше гнило само под резервната гума... доста е запазена колата... мотора работи добре иска най-вероятно свещи... ако някой се интересува мога да го свържа с човека... във Варна се намира колата до автогарата сиво/зелен цвят е
              Now: 156 2.5 V6 24V
              Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...273&f1=details
                1986 Alfa Romeo Sprint ex.
                1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
                1999 Citroen Saxo 1.0
                Never Give Up! Just keep walking... ®

Comment

• Колеги, за първи път пиша в този раздел и се извинявам предварително, ако мястото на отговора ми не е подходящо. Онзи ден си сменях гърнето, и се оказа, че майсторът има ново гърне за Жулиета, което се е заседяло в сервиза му. Реших, че може би подобна част се намира трудно и предложих да пусна обява. Линк към обявата: http://vnv-auto.com/listings/view/Al.../Giulietta/19/
                  2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
                  ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
                  sigpic

Comment

• Не е алфа, но мисля че е интересна колица: http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...p?f=51&t=30127
                    '05 166 V6
                    '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщение
                      Не е алфа, но мисля че е интересна колица: http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...p?f=51&t=30127
                      Колата е пазена, виждал съм я наживо! Определено е рядкост за България.
                      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Първоначално публикувано от kolchev Покажи съобщение
                        Колеги поста ми не е много за темата,но да не отварям друга ще пиша тук. Та преди време продадох една 75-ца на едни момчета от София. Напоследък ме налегна отново носталгия по 75-ците и се сетих за нея, та дали не я е срещал някой тази красавица по Софийските улици, защото момчетата не се обадиха повече, а имаха доста идеи за автомобила. Мисълта ми е ако някой някъде я е мернал да каже какво става с нея пък и някоя снимчица ако може. Преди изглеждаше така:
                        Първоначално публикувано от Bodom Покажи съобщение
                        Същата си е колата, стои си паркирана в Редута и не се кара. Мога да ви я снимам къде си почива в момента.
                        Може да оставя и бележка на нея ако кажете какво да напиша. Аз живея съвсем близо до мястото. Доста съм я оглеждал и се чудех защо не се кара, а изглежда добре.
                        Първоначално публикувано от Bodom Покажи съобщение
                        Ето. Днес минах да я снимам. Колата е с временни номера.

Днес минах покрай нея и вече е със жълт стикер на предното стъкло от общината за принудително премахване, ако не се премести от собственика.
                        ... Уви тази красавица май я грози лоша съдба..
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
                        EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

• Първоначално публикувано от Vesko84 Покажи съобщение
                          Колеги, за първи път пиша в този раздел и се извинявам предварително, ако мястото на отговора ми не е подходящо. Онзи ден си сменях гърнето, и се оказа, че майсторът има ново гърне за Жулиета, което се е заседяло в сервиза му. Реших, че може би подобна част се намира трудно и предложих да пусна обява. Линк към обявата: http://vnv-auto.com/listings/view/Al.../Giulietta/19/
                          Благодаря за информацията.Гърнето вече е при мен и жулиетата няма повече да събужда квартала.

Comment

• Първоначално публикувано от Bodom Покажи съобщение
                            Днес минах покрай нея и вече е със жълт стикер на предното стъкло от общината за принудително премахване, ако не се премести от собственика.
                            ... Уви тази красавица май я грози лоша съдба..
                            Попитай кви пари и търсят да си го приберем тва животинче
                            155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4