If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Интригуващи обяви, единствено за класики Алфа Ромео
Ех тая Жулиета как ще й лепне един спарк. И някой да й махне тия идиотски фарове, дето не ги знам от какво са
Днес от любопитство ходих да я гледамФаровете са от някаква Киа,колата е служебна,седи в двора на фирмата и до края на годината ако е още там вероятно ще се бракува.Не е карана от две години,купето има ръждиви места,но са поносими.Иначе до последно се е движила.
Днес от любопитство ходих да я гледамФаровете са от някаква Киа,колата е служебна,седи в двора на фирмата и до края на годината ако е още там вероятно ще се бракува.Не е карана от две години,купето има ръждиви места,но са поносими.Иначе до последно се е движила.
Малко парички му трябват на човек-колата изглежда доста добре, за няколко хилядарки може да стане кукла. Дано да се намери кой да я спаси
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
Мен този вид не ме спря да си купя една такава и сега да си имам ГТВе, въпросът е какво е готов да жертва човек за да я има.
Иначе жалко за колата, а собственика трябва да бъде публично линчуван.
Направо е престъпление да се унищожават така тия коли. Но дори в този вид ми се струва, че има хляб в нея-ръждива е, но не изглежда изгнила. Много странно се е отлепила боята-все едно е заляна с киселина
Comment