Известие
Collapse
No announcement yet.
Интригуващи обяви, единствено за класики Алфа Ромео
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ако на някой му се занимава с реставрация на 116 серия GTV2000 (с пластмасовите брони) да ми пише на лично.Last edited by Speeder; d.m.y г., 15:44.
Comment
-
Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщение
Всъщност тоя V6 2.0 е доста рядко срещан мотор.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=vstqzvddjnty a кво ще кажете за тая??=-v-=
Madness? This is ALFA!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от tuxgt Покажи съобщениеКолега снимките от темата не се виждат, имаше някакъв проблем. Пусни едни нови и дай малко повече за колата. Поздрави
Факир давй повече инфо и снимки отдолуALFA ROMEO 75 2.0 ts
sigpic
Нещо което работи - не се пипа!
Comment
-
колата е в движение .има застраховка преглед газ ,климатик,
кара се нон стоп.на ден върти по 100-тина км. из софия.работа асансиорен техник и я ползвам за трнспорт.прилично купе,супер скорости,окачвне добро. мотора беше инжекцион, сега е с два двоини солекса,сега ве ви дам снимки.фен съм на 4х4,а този модел няма.приемам бартер за 33 4х4алфа 75 1.8 карбове
Comment
-
кааквото ви интересува питайте.коментаари не приемам за цената.колта си я обичам,ноо трябвааа ми4х4,а пари нема за още една.имме бмв 316/алфа 75 2000и алфа75 1800.реших да махам една. синоветв ми карат другите 2 .----остава тая.поздрави на всички фенове на модела.алфа 75 1.8 карбове
Comment
-
Продават 75-ца
Колата не е моя и даже нямам тел. Намира се във Владая още на входа/първата къща в дясно със знаме на нея/ Та колата е 75-ца 2.0 по първоначален бегъл оглед перфектна, гаражна. Кара я един дядо. Има клима. Лъскарка и глезена. Лошото е,че и търси 2000лв, но които ги има си струва. Бях там по друг повод и случайно я видях. Имам няколко снимки в гаража и ако има интерес ще ги кача.
Comment
Comment