If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Интригуващи обяви, единствено за класики Алфа Ромео
Колеги поста ми не е много за темата,но да не отварям друга ще пиша тук. Та преди време продадох една 75-ца на едни момчета от София. Напоследък ме налегна отново носталгия по 75-ците и се сетих за нея, та дали не я е срещал някой тази красавица по Софийските улици, защото момчетата не се обадиха повече, а имаха доста идеи за автомобила. Мисълта ми е ако някой някъде я е мернал да каже какво става с нея пък и някоя снимчица ако може. Преди изглеждаше така:
Сега е със софийски номера и се намира в кв. Гео Милев. Същата си е.
Скоро не съм минавал да я видя, но миналото лято всеки ден беше пред един от блоковете в който доставях детска храна и я гледах.
Когато имам време и път натам може да поразпитам живущите на кой е и тн.
1986 Alfa Romeo Sprint ex.
1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
1999 Citroen Saxo 1.0 Never Give Up! Just keep walking... ®
Какво говорите бе хора как окаяна. Преди една година им я дадох след основен ремонт на двигателя и кутията. И изглеждаше доста добре за годините си автомобил. На приказки момчетата изглеждаха много мераклии. Почвам да се замислям да търся начин за връзка с тях и да си я откупя обратно.
Същата си е колата, стои си паркирана в Редута и не се кара. Мога да ви я снимам къде си почива в момента.
Може да оставя и бележка на нея ако кажете какво да напиша. Аз живея съвсем близо до мястото. Доста съм я оглеждал и се чудех защо не се кара, а изглежда добре.
Comment