If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Интригуващи обяви, единствено за класики Алфа Ромео
Ехааа... като го видях и ми се сви корема. Старата любов ръжда не хваща. Старият ми мотор здраво куче излезе, колко купчини скъсани гуми произведохме с него... и не отказа нито веднъж
Аз я видях преди италфеста и много ми хареса,дали ще си намери нов собственик или сегашния ще се откаже
ALFA ROMEO 75 2.0 ts
sigpic
Нещо което работи - не се пипа!
А всичко почна от ОМВ-то.... баси малко са и парите...
Дааам почна на ОМВ-то срещу стария сервиз на Данчо. Този мотор е голям боец и който вземе колата няма да съжалява. Разработих го на пистата и се борихме на три трак дей-я. Новия ми мотор още съм го карал много малко и не ми се е доказал като такова кораво копеле. Още го имам за рохко яйце.... еххх спомениии
Тази и аз я помня, че и съм я разтривал. Е, не с този мотор, ама ...
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Тази съм я виждал преди 16-17 години около бензиностанцията на "ПЕТРОЛ" срещу КАТ. Беше най-перфектната 75-ца, която съм виждал! Абсолютно без забележки като външен вид! Беше с тези гумени лайсни, които са по средата на вратите. Но беше и с истинска предна броня с гумените гофрета, с работещи габарити отстрани на бронята... Бързо някой да я взима, че като видя 75-ца и се превъзбуждам...не се удържам
Comment