джантите са интересни май???
Известие
Collapse
No announcement yet.
Интригуващи обяви, единствено за класики Алфа Ромео
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от dellltata Покажи съобщениеджантите са интересни май???Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
Джантите май ги купи Данчо с червения Спринт първа серия, който Спринт стана Перущенски
Comment
-
-
Отвънка с много уговорки може да я приеме човек, вътрешността е умопомрачителна, обаче последния пирон в ковчега забива двигателният отсек. Какъв човек се иска, за да разглоби мотора на съставните му части и да ги боядиса жълто и червено-дори дебитомерa не го е подминала тая участLast edited by Dimicha; d.m.y г., 19:14.
Comment
-
Нененене, аз държа да подчертая още няколко елемента-като например казанчетата за чистачките и за охладителната течност
http://prodavalnik.com/photos/ad/26567485/14/
хората от Алфа (тия неграмотници) ги направили прозрачни, че да виждаме колко течност има, обаче що да не ги замажем с плътна червена боя
Компресорът на климатика е лишен от удоволствието да има ремък, сигурно няма фреон, но що пък да не дадем същите пари, за да го боядисаме в ярко жълтоАз се чудя как върви тая кола и дали изобщо върви-може би вместо масло са й наляли квото е останало от боята
Comment
-
Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщениеТолкова упорито съсипана 90-ка - това е грехота
2.0 на газ и допълнителни кила - няма да печели планинското.sigpic. It's not what you drive. It's what drives you.
75 Turbo -- Miata MX-5 -- Omega Dual Ram Automatic
Comment
-
То няма нещо което да не е съсипано по нея. Евентуално двигателя и скоростите може да се вземат, всичко друго е тотал щета.1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon
Comment
-
Колеги все пак за да се докара колата до това състояние е хвърлен доста труд по нея. Аз пък си мисля че с премахването на някой детайли може да се получи добър автомобил за каране, ако сметнем че технически е ОК. И задължително пребоядисване.Alfa 156 1,9 JTDsigpicAlfa 146 1,3 BOXER
LANCIA DEDRA 2.0Turbo 165HP
Alfa 75 2.0 EX
Comment
Comment