Известие

Collapse
No announcement yet.

Интригуващи обяви, единствено за класики Алфа Ромео

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от lazar2005 Покажи съобщение
    Колеги днеска пътувайки си забелязах една червена 75, подпряна на една страна без двигател и скорости, няма и много метал по пода ,,,,,,, някой интересува ли се от някакви части, тези дни ще взема телефона на човека и мисля да му звънна и да му дам някой лев да си сваля разни части от нея засега видях че има фарове и стопове и май вратите са ок вътре не съм я гледал
    Интересува ме свтлоотразителната пура на багажника,евентуално и лайсните на вратите ,конкретно предна дясна.
    ALFA ROMEO 75 2.0 ts
    sigpic
    Нещо което работи - не се пипа!

Comment

• Колеги да ви се похваля че си купих 2/3 кола до 2 седмици ще я докарам в софия и ще снимам какво има , трябва да взема каквото ми трябва и харесва, да сваля врати,капаци и калници и след това надин шасито защото направо го няма
      Last edited by lazar2005; d.m.y г., 14:44.

Comment

• Успех!

Comment

• Колеги някой ако знае за продаваща се 75 ца 2.0 туинспарк да сподели моля че нещо удрям на камък

Comment

• 75 карбуратори

Продавам си 75-цата.Обявата предполагам сте я виждали в мобиле.Колата се кара всеки ден,с газова е,пали се на бензин,и се гаси на бензин.Има ръждаЛети джанти оригинални -АЛФА РОМЕО-13 цола,с почти нови гуми-летни отпред,слагани лятото,и зимно отзад слагани декември.Предполагам е в прилично състояние откъм механика-но който от вас я пробва,ще направи съпоставка с тва където е карал досега,дали е добре или по зле.Ще купувам още един фиат 146-нафта.....Колата ми служи вярно,но искам да я вземе някой,ако може да я върне в приличен вид бамбината....Иначе ще я закарам в гараж на селото ми на 60 км оттук,и ще реша,дали да и върна номерата,или да си я карам,като имам време да ходя там.Помислете си за вас си-не искам да я взимате и да я разколачвате,ако я върнете към живот,моля да поствате снимки тук.Аз по принцип нямам време и познанства със хора ,като вас,за да мога да продължа да я ползвам,като ежедневка.....Мисля че това ще ми е последната Алфа Ромео,минавам на Фиати,там имам по голям шанс да си играя с поддръжка

Comment

• Здравей колега,би ли качил снимки на двигателя и купето.Боята ясно че е изгоряла .Тези коли за да оцелеят трябва да се карат ...
              ALFA ROMEO 75 2.0 ts
              sigpic
              Нещо което работи - не се пипа!

Comment

• 75-цата продължава да се кара всеки ден,с продавача на Алфа-фиат не се разбрахме за документи и т.н.При интерес,колата през деня е в Казичене,вечер в Надежда,или Суха река,почивните дни в Надежда.Ще ви уведомя ,ако съм я закарал на вилата.

Comment

• 75 2.0 гр.Шумен 1500лв.

Изглежда много добре. Някой има ли информация за нея?
                  http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...8&slink=d4ozjq
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

• http://www.cars.bg/c1615700
                    Alfa Romeo GTV V6 3.0

Alfa Romeo 145 1.8 TS (Ex)
                    Dream Alfas: Alfa SZ, Alfa GTV6

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                      75 2.0 гр.Шумен 1500лв.

Изглежда много добре. Някой има ли информация за нея?
                      http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...8&slink=d4ozjq
                      И аз се интересувам от нея, ако някой е ходил да я гледа нека сподели впечателния... също и по-запознатите с модела да кажат по снимки дали има нещо особено и при оглед какво е необходимо да се провери?
                      Now: 156 2.5 V6 24V
                      Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                        И аз се интересувам от нея, ако някой е ходил да я гледа нека сподели впечателния... също и по-запознатите с модела да кажат по снимки дали има нещо особено и при оглед какво е необходимо да се провери?
                        Колата по снимки изглежда добре, изключвам лепенките и "тунингите".

1.На място бих погледнал предмино купето за ръжда:
                        - Роговете покрай долните носачи.
                        - Роговете от вътре покрай мотора
                        - Прагове, дъна, корито на резервна гума, багажника.
                        - Около прозорците.
                        - В долният край на задните врати (чупката продължаваща към колонката).
                        - Ако залягаш - чашките на задните пружини (отпред няма, с торсиони е )

2. Съединител + скорости
                        - Твърд съединител
                        - Хъркаща втора скорост при включване над 3000 оборота (че и по-малко)

3. Тоци
                        - тествай ел.стъкла, мигачи, фарове, стопове
                        - Работа на бензин, газ.

4. Двигател
                        - Само да е в коша... уж са корави
                        - Гумените тампони държащи карбураторите към двигателя. (нови са скъпи 100++лв.)

5. Други
                        - Луфт във фолана (каре)
                        - Рейка? (вероятно е суха но все пак)
                        - Магарии от алармаджии

Като цяло купето е най-важно, всичко друго се прави.
                        п.с. Предполагам и парното ще скърца като го пуснеш на 1-2.

Успех!
                        2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb

Comment

• За вибрации от кардана да се провери, че не е на късмет.
                          На доста пари и мъки е ако кардана е разбит.
                          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Здравейте колеги, купувам карбуратори Вебер, Делорто или Солекс (38/40/45мм) Поздрави

Comment

• Имам едни 40-ки Деллорто на които трябва да им се сменят платната на ускорителните помпи иначе са си супер...
                              Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
                              Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

• Колеги, гледал ли е някой тази 75ца? http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...2&slink=e3mxxx
                                Изглейда читава и цената продължава да пада...
                                "When driving be aware of the delightful power of what moves under and around you." Lama Ole Nydahl
                                Alfa Romeo 75 3.0 V6

Comment

Working...
                                X