Известие

Collapse
No announcement yet.

Една находка до София

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Една находка до София

Е на тоя скрап попаднах вчера в Локорско. Не можах да го снимам отпред, че взеха да ме наобикалят едни кучетии, но беше с двойни фарове.
    На мен тез точно модели не можаха да ми образуват симпатия, ма гледам, че имат фенове в раздела
    Attached Files
    Last edited by bass; d.m.y г., 10:15.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Първоначално публикувано от bass Покажи съобщение
    Е на тоя скрап попаднах вчера в Локорско. Не можах да го снимам отпред, че взеха да ме наобикалят едни кучетии, но беше с двойни фарове.
    На мен тез точно модели не можаха да ми образуват симпатия, ма гледам, че имат фенове в раздела
    Тази четириколесна класика,
    трябва да бъде видяна на живо
    от "нужните" хора (Венци и прочие... )
    И да се издири собственика евентуално
    И да се разкаже тук (да се коментира)-
    какво , кое и как...?
    И да попадне при точния собственик, а не
    да агонизира така....
    Иначе като я гледам-"заминала" си е,
    но може да се спаси - със сигурност!!!
    Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Иначе като я гледам-"заминала" си е,
      но може да се спаси - със сигурност!!!
      Бате не бъди толкова сигурен,не се знае
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Тая горката бая дъжд я е валяло ... иначе що да не може да се спаси, желание и финанси да имаш.

Басс, що така "не ти образува симпатия" ?
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
          Басс, що така "не ти образува симпатия" ?
          Вероятно заради дългогодишни соц-натрупвания и асоциации - глей снимките долу (съпоставките са с две различни руски коли ).
          И не само тва де - много са ми "ежедневни" някак, липсва им всичката якост на едно GTV6 примерно...
          Attached Files
          Last edited by bass; d.m.y г., 12:42.

Comment

Вероятно заради дългогогишни соц-натрупвания и асоциации - глей снимките долу (съпоставките са с две различни руски коли ).
            И не само тва де - много са ми "ежедневни" някак, липсва им всичката якост на едно GTV6 примерно...
            Е верно че си мяза на Жига,ма си е класическа Алфа,на която цената може да скочи до небесата,пък и кво като е "ежедневка"Колата е мнооо яка,ма докато не се види наживо,неможе да се зане ситинското и състояние,най вече ръждите
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

За тази кола трябва да питаме zmg. Надявам се скоро да види темата и да ни каже каквото знае. Той е човекът, който познава повечето останали екземпляри от 105-та серия.
              Колкото до това, че въпросната Алфа Ромео Джулия Нова прилича на Жигулка... Мога да ви кажа едно. Има прилика между Алфата и Фиата, от който е произлязал ЖбригулаторЪТ! И най-вече Жигулаторът прилича на Алфата, а НЕ Алфата на него!!! Хайде да не се убиждаме.
              Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
                И най-вече Жигулаторът прилича на Алфата, а НЕ Алфата на него!!!
                'стествено
                Между другото, имам спомен и за съзтезателни жигулки без брони, които пък ужасно ми напомнят на един друг модел (модификация) алфа с единични фарове - е са ша намеря снимки.

Comment

'стествено
                  Между другото, имам спомен и за съзтезателни жигулки без брони, които пък ужасно ми напомнят на един друг модел (модификация) алфа с единични фарове - е са ша намеря снимки.
                  Стига с тия жигулатори! Темата е за друго! Ако искате правете друга тема кой на кого прилича това не са Общи приказки ще ви пляскам
                  Alfa Romeo 75 24V

Comment

Хуу де, то и без тва сърце не ми даде да изтипосам Giulia GT до Жи... кхъъъъкхххххъъъ

Comment

Еха и е Суперка .... абе екстра си е колицата ама така като я гледам не вярвам да се издири собственника, с тези номера от сумати години сигурно не е мърдала...

B&B Racing | bb-racingteam.com
                      Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Колата си седи пред (на практика - във) двора на една къща, хората са си вързали кучето до нея

Comment

Колата си седи пред (на практика - във) двора на една къща, хората са си вързали кучето до нея
                          Искам и аз такава колибка за моето куче(нямам ама ако имам колибка що да не си зема и куче) ахахаххаха

B&B Racing | bb-racingteam.com
                          Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

колата е била много добра за времето си и всякакви прилики са неуместни.този модел е от далечната 1963 а фиат 124 по чиито лиценз е жигули е от 1966,така че да има сходство е нормално.друг е въпроса че до преди 10 години ладата беше най разпространения автомобил у нас.конкретно за тази алфа,последната версия на джулия след 1973 г. с дв. 1600.това е чудесен донор за ценители и не е за пренебрегване.бих помолил bass да обясни къде точно в локорско е и аз ще я огледам точно за донор.ако някой има интерес за въстановка разбира се е с предимство.

Comment

От северната дъга на околовръстното се отбива към Локорско и се кара до площада (главния, че сякаш има два) на селото - където е стрелката на картата. После по пунктира и така По-ситната карта е колкото да се видят имената на улиците за всеки случай.
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X