За да не отварям нова тема: Някой интересува ли го една Жулиета 86г. ,според мен /поне доколкото съм виждал такива коли/,уникално запазена. Двиг. 1,3, два Вебера, До миналага година е била винаги в гараж, попаднах случайно на нея ,но ако някой има интерес ще разпитам повече.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Продава се Джулиета
Collapse
X
-
Продава се Джулиета
0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727Тагове: Няма
-
robygas , ако и някоя снимка пуснеш ще е суупер
Comment
-
Момчета, не съм забравил! Няколко дни бях на място дето няма тел. ,камо ли интернет. Може и да си вкарах таралеж, но истината е ,че засега не мога да ходя да правя снимки. Малко история: /По разказа на собственика/- Човека ме помоли да сваля газова уредба от въпросната кола и да я сложа на друга която си кара ,защото тая нямала компресия и щял да се отървава от нея.Свалих у-бата, но ми направи впечатление ,че колата не е изгнила, всичко по мотора ,въздуховодите, и салона си е на място в добро състояние /няма къртено , или каквито и да било вандализми/, изглежда добре, и си рекох ,че на някой който му се занимава и му е тръпка ще си използва нещо. Поразпитах и човека/дядото/каза ,че до миналата година е стояла в гараж, но я извадил заради другата, не е карана отдавна, и предполагам ,че проблема с мотора е от спечени сегменти ,или заяли клапани, в момента е на около 60000км. като той я е купил на 32000 и е втори собственик . Колата е с новата регистрация .
Благодаря на всички които имаха търпението да изчетат това!0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Колеги, ако ходите, моля ви снимайте.
При мен ситуацията е сложна, но винаги ми е интересно когато има стари Алфи!
Comment
-
жулиета
Здравейте колеги,
Ходих да гледам въпросната кола. Оказа се, че съм я виждал и преди.
Жулиета 1.3 от 1980 г. Салона и е много запазен - тъмно кафяв. Отзад е имала лек удар отляво и не е направена много добре. Задния калник или задна лява врата май също бяха правени. Видимо нямаше ръжди, защото май е кърпена и боядисвана преди време. Цвета и е малко странен - светло сив пастел - май не съм виждал такъв оригинален на Жулиета.
Отпред няма оригинална решетка. Като цяло изглежда горе-долу добре. На някой със сигурност би свършила добра работа за части.
За съжаление не можах да я снимам.
ПоздравиLast edited by Peter Panov; d.m.y г., 18:01.
Comment
-
Първоначално публикувано от Peter Panov Покажи съобщениеЗдравейте колеги,
Ходих да гледам въпросната кола. Оказа се, че съм я виждал и преди.
Жулиета 1.3 от 1980 г. Салона и е много запазен - тъмно кафяв. Отзад е имала лек удар отляво и не е направена много добре. Задния калник или задна лява врата май също бяха правени. Видимо нямаше ръжди, защото май е кърпена и боядисвана преди време. Цвета и е малко странен - светло сив пастел - май не съм виждал такъв оригинален на Жулиета.
Отпред няма оригинална решетка. Като цяло изглежда горе-долу добре. На някой със сигурност би свършила добра работа за части.
За съжаление не можах да я снимам.
Поздрави
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
Comment