If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Този месец се очертава да пребоядисвам талигата и ми трябва идея за цвета /червен/ - нюанса. Искам нещо по светло от сегашното, но да не е и нещо циганийка
Този месец се очертава да пребоядисвам талигата и ми трябва идея за цвета /червен/ - нюанса. Искам нещо по светло от сегашното, но да не е и нещо циганийка
Alfa Rosso?
B&B Racing | bb-racingteam.com Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
тея алфа росо цветове са меко казано пълна боза преди няколко години когато се наложи да пребоядисваме на ГОР алфата ползвахме цвят от гамата на ферари ... и ефекта беше ...уауууу
УАУ наистина това седи убийствено. Сигурно и цената е такава де .
Гледам че /незнам как се нарича/ гумата дет обикаля колата и тя е червена, но мисля при мен да я пръснеме черна. Задницата изглежда по секси така според мен.
Защо не си огледаш по колата дали няма лепенка с орегиналния тцвят и да си го направиш такъф така ще е най добре и няма а има разнотоние като си отвориш вратите
и още нещо принципно кото си прави една кола производитела прави проучване кой нюанс на цвета ще е най добър следавателно червеният цвят на алфа е най добрия за тази кола , а ти като си я пръснеш бъди сигорен че ще е по добре и по ярко от сегашния това е снимката от каталога и мисля че е уникално
тея алфа росо цветове са меко казано пълна боза преди няколко години когато се наложи да пребоядисваме на ГОР алфата ползвахме цвят от гамата на ферари ... и ефекта беше ...уауууу
тая Русенската е брутална мноооого радва май само тя остана всички се предадоха (евала на собственика че я търпи)
ALFA ROMEO 75 2.0 ts
sigpic
Нещо което работи - не се пипа!
тая Русенската е брутална мноооого радва май само тя остана всички се предадоха (евала на собственика че я търпи)
Има и други останали , не е само русенската на ГОР
Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0
Има и други останали , не е само русенската на ГОР
И те от Русе се приселиха обаче
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment