Известие

Collapse
No announcement yet.

СЪЖИВЯВАНЕ !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• СЪЖИВЯВАНЕ !!!

Какво значи това ...........НЕЗНАМ за вас ,но зам за мен
    КУПИХ си още два ТРАНСАКСИАЛА или по точно ги спасих от сигурна СМЪРТ и повярвайте ми ще ги купувам всичките ........САМО да не ги изхвърлят собственниците им ......грехота е .........само ви слушам разсъжденията
    и при цялото ми уважение към ВСЕКИ ЕДИН МАНИАК се чудя какво чакате ,хората си продават УНИКАЛНИТЕ
    стари АЛФИ за по 300-400 лева ,МАНИАЦИ ...обсъждате цени тази била одраскана, на тази и бил счупен двигателя ,на другата и бил изгнил пода ............
    МАНИАЦИ ,не знам какво да ви кажа СТИГА СТЕ МРЪНКАЛИ щото вБългария перфектни автомобили за по 500лева няма и няма перфектни и за 200 и айде стига сте говорили ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ами се събудете и купувайте последните Български АЛФИ и дайте да се вложат пари а не само желание и празни приказки .........

НИЕ с Венци и Звезди ли сме последните мохикани .......
    -Аз си мисля нещо, мисля си .
    -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
    Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Първоначално публикувано от madboy Покажи съобщение
    Какво значи това ...........НЕЗНАМ за вас ,но зам за мен
    КУПИХ си още два ТРАНСАКСИАЛА или по точно ги спасих от сигурна СМЪРТ и повярвайте ми ще ги купувам всичките ........САМО да не ги изхвърлят собственниците им ......грехота е .........само ви слушам разсъжденията
    и при цялото ми уважение към ВСЕКИ ЕДИН МАНИАК се чудя какво чакате ,хората си продават УНИКАЛНИТЕ
    стари АЛФИ за по 300-400 лева ,МАНИАЦИ ...обсъждате цени тази била одраскана, на тази и бил счупен двигателя ,на другата и бил изгнил пода ............
    МАНИАЦИ ,не знам какво да ви кажа СТИГА СТЕ МРЪНКАЛИ щото вБългария перфектни автомобили за по 500лева няма и няма перфектни и за 200 и айде стига сте говорили ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ами се събудете и купувайте последните Български АЛФИ и дайте да се вложат пари а не само желание и празни приказки .........

НИЕ с Венци и Звезди ли сме последните мохикани .......

Здрасти колега, мнението ти относно нас - Маниаците,
    го разбирам напълно, като "Упрек" един вид, но..
    Всеки един(една) има право на свое собствено мнение и всеки сам си взима решенията!!! А и има много, ама много фактори, които не позволяват на всеки да изкупува, да поръчва части,да реставрира и т.н. Повечето причини са: Я липса на време, условия, нужните познания.., и Финанси(200-300лв. за Алфа 105 серия да кажем, ама след това, като добавим още 2 нули върху "смешната" цена,за да бъде Класиката отново на пътя - Не всеки може да си го позволи Въпреки наличните Огромен Ентусиазъм и мечти... )

П.С. Попадал съм на Mоntreal за 2000евро тук в Австрия можех преспокойно да го купя , парите не бяха проблем..Но като нямам гараж, време, познанията(техн.)и условията , а и тук изобщо не е като в БГ - да ремонтираш возилото си буквално на пътя, до тротоара, масла и смазки да текат отвсякъде. При най-малката подобна проява, биваш викан в полицията и пожарната и глобяван многократно...и ония от екологичните органицазии също скубят яко!!

Така , че драги колега Madboy, Не само Аз съм с подобните препятствия, спиращи ме да се захвана с така мечтаните проекти. Но и много други! Не всеки може да е като Теб и да има условията и възможностите, които ти имаш!
    А и вие не сте "Последните мохикани"!
    Last edited by Mapтo; d.m.y г., 11:33.
    Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

madboy ти ли си взел онова червеното ГТВ 82г . Радвам се , че има още останали маниаци
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от Mapтo Покажи съобщение
        Здрасти колега, мнението ти относно нас - Маниаците,
        го разбирам напълно, като "Упрек" един вид, но..
        Всеки един(една) има право на свое собствено мнение и всеки сам си взима решенията!!! А и има много, ама много фактори, които не позволяват на всеки да изкупува, да поръчва части,да реставрира и т.н. Повечето причини са: Я липса на време, условия, нужните познания.., и Финанси(200-300лв. за Алфа 105 серия да кажем, ама след това, като добавим още 2 нули върху "смешната" цена,за да бъде Класиката отново на пътя - Не всеки може да си го позволи Въпреки наличните Огромен Ентусиазъм и мечти... )

П.С. Попадал съм на Mоntreal за 2000евро тук в Австрия можех преспокойно да го купя , парите не бяха проблем..Но като нямам гараж, време, познанията(техн.)и условията , а и тук изобщо не е като в БГ - да ремонтираш возилото си буквално на пътя, до тротоара, масла и смазки да текат отвсякъде. При най-малката подобна проява, биваш викан в полицията и пожарната и глобяван многократно...и ония от екологичните органицазии също скубят яко!!

Така , че драги колега Madboy, Не само Аз съм с подобните препятствия, спиращи ме да се захвана с така мечтаните проекти. Но и много други! Не всеки може да е като Теб и да има условията и възможностите, които ти имаш!
        А и вие не сте "Последните мохикани"!
        Марто ,много си прав може би аз не се изразих правилно
        идеята на един клуб и форум е привържениците и собственници на една марка да се обединяват и си помагат с информация и всичко друго и разбира се ще се радвам за всеки един закупил класически автомобил
        и всеки ОЩЕ ЕДИН който се интересува АЛФА МАНИАК
        е в полза по един или друг начин на своите СЪБРАТЯ и за това написах че сме ЕДНО ЦЯЛО ЖИВО ТЯЛО и надявам се АЗ и всеки един колега който има класически АЛФА РОМЕО да помогнем със съвети и всичко останало за да може тези чудесни автомобили в България да не се изхвърлят за скраб а да послужат за резервни части ,донори или дори и за съживяване
        за да не купуваме ОТПАДЪЦИ за по 1000 евра от чужбина ,защото повярвай ми вече се нагледах на всичко и за това МОЛЯ всеки един колега който иска да закупи класическа АЛФА нека се допита до хора които са наясно и то без някакви бузумни коментари .........от това кола не става или тоя боклук не давам и 20 лв за него .....знаеш ли Аз съм бил на даста места по света и хората без да ме познават ........не се държат като нас

и за това ви казвам трябва малко толерантност и УВАЖЕНИЕ и разбира се желание и за това казах че
        перфектни АЛФИ за 300-700-1000 лв няма за това за да се направи такава кола в България трябва да си помагаме ВСИЧКИ и ВСИЧКО ще е на ред

Comment

Добре де, евалата! Но изпусни малко напрежението и кажи какво си купил

B&B Racing | bb-racingteam.com
          Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

ЕЕЕ Бисере къде бе брате го усети това напрежение
            ти ВИНАГИ ме изненадваш .......иначе прибрах още адна АЛФЕТТА и ДЖУЛИЕТТА ......за сега толкова

Comment

Първоначално публикувано от madboy Покажи съобщение
              ЕЕЕ Бисере къде бе брате го усети това напрежение
              ти ВИНАГИ ме изненадваш .......иначе прибрах още адна АЛФЕТТА и ДЖУЛИЕТТА ......за сега толкова
              Червеното ГТВ и кафявата жужа ли прибра... Евалата Какво ще правиш с ГТВ-то .. ще го реставрираш ли или за части?

B&B Racing | bb-racingteam.com
              Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

не съм писал доста време в тоя форум,но сега не мога да не попитам ТИ КОЕ ГТВе СИ ВЗЕЛ? и наистина ли си взел ГТВе,че ме озадачи

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

За пореден път madboy избухна
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                  X