Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще караме ли класиките на феста?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ще караме ли класиките на феста?

Я да видиме колко от нас имат желание и възможност да дойдат на Италфест 2009 в Междене.

Аз правя опити да си събера колата до тогава, за да я закарам, надявам се и да се върна после (на собствен ход)
    sigpic
    === 75 1.8 T '86 ===
    === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

от кога чакам тази тема
    казвайте какво ще снимам (потрива доволно ръце)
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Аз за мое най-голямо съжаление няма да могада дойда. Бабата е ок ама аз книжка нямам. Иначе я сглобих, сега довършвам разни дреболии (копчета, по централното разни работи) та така, то аз нищо че нямам книжка, можеше някой друг да я докара до там заедно с мен, ами аз и гражданска и преглед не съм и плащал, 'щото няма смисъл като не я карам...
      Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
      Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
        от кога чакам тази тема
        казвайте какво ще снимам (потрива доволно ръце)
        Първоначално публикувано от Dexer Покажи съобщение
        Я да видиме колко от нас имат желание и възможност да дойдат на Италфест 2009 в Междене.

Аз правя опити да си събера колата до тогава, за да я закарам, надявам се и да се върна после (на собствен ход)
        Първоначално публикувано от Da_Fuse Покажи съобщение
        Аз за мое най-голямо съжаление няма да могада дойда. Бабата е ок ама аз книжка нямам. Иначе я сглобих, сега довършвам разни дреболии (копчета, по централното разни работи) та така, то аз нищо че нямам книжка, можеше някой друг да я докара до там заедно с мен, ами аз и гражданска и преглед не съм и плащал, 'щото няма смисъл като не я карам...

По принцип, всеки себеуважаващ се Алфист, трябва да е на феста с "Класиката" си!
        Само аз , дето хем не съм в БГ, хем нямам още "класическа" Алфа, пак пропускам за пореден път Феста..
        А колегата Da Fuse, не се бой! Ако се наредиш в колоната от Алфи , на път към Феста, едва ли ще те спрат?? И то точно теб...
        А колежката mim - И аз също протривам доволно ръце,
        за да се наслаждавам скоро на снимковия материал от феста, който ще постнеш хи хи
        Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Амии... аз със Фиат със сигурност няма да дойда. 90-ка номер 2 по прякор Квазимодо най-вероятно ще присъства, ако не я убия и нея до тогава. Лъскавите класики на zmg най-вероятно ще пропуснат събитието. Надявам се, че Пиронкио ще извади 75-та, въпреки че сега му е ред на интегралето. Трябва да поканим на Радо с кафявото GTV 105 серия, той сигурно ще дойде.
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Аз ще се напъна малко,имам си лост,но опорната точка ми бяга.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

При мене нещата удрят на камък, няма да мога да и сменя моста и скоростите преди феста - нито имам още вторакутия, нито са ми готови втулките....
              Въпреки тва имам голям мерак да я разтъпча до Габрово, така че най-вероятно ще дойда с нея направена до там, докъдето стигна в петък....
              sigpic
              === 75 1.8 T '86 ===
              === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Аз отпадам нещъ да си претупвам колата,ще и отделя повечко време.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Working...
                X