Известие

Collapse
No announcement yet.

75 срещу 164

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 75 срещу 164

заслужава ли си да сменя 75 2,0 т.s за 164 дизел
    като се има предвид че 75 е много добра и с много мъка ще се разделя с нея
    не ми дава никакви дефекти,постоянно разчитам на нея за дълъг път
    бих казал че е перфекта но все пак е 87г.
    имам рено канго служебно 99г и от него знам какво е да правиш ремонти (леки но постоянни)
    та на това се базира страхът ми да не загубя истинската кола търсейки комфорта и ефтино гориво
    ALFA ROMEO 166 2.0 T.Spark

Ако все пак наистина е толкова добра колкото казваш и не ти се разделя с нея независимо че е 87г. аз смятам че трябва да си останеш с нея макар че 164-ката може да е много добра но все пак не се змнае на какво ще попаднеш нали а твойта щом ти е вярна
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

НЕ МОГА ДА СЕ ОТВОРЯ КАКВО МУ Е ЕВТИНОТО НА ГОРИВОТО,КАТО ТИ КАЖА,ЧЕ КАТО КУПУВАШ МАСЛО КУПУВАШ ЕДНА 5л И ЕДНА 2Л ТЕНЕКИЯ ?
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

75 РУЛЛЛЛЗЗЗ 164 Е ЗА ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
          ШО,ШО?!
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
            Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
            ШО,ШО?!
            ли4но мнение

Comment

Карай си 75-та Щом е толкова, читава и не ти прави проблеми за какво ти е да взимаш друга кола Кола, която изобщо не знаеш в какво състояние е. Безумно е да продаваш нещо читаво, за да почнеш тепърва да набиваш пари докато стегнеш "новото". Това беше гласът на разума ми, а гласът на сърцето ми ти казва: Да не си си и помислил да замениш задното предаване на последната истинска алфа с предно предаване и нафтова печка под предния капак! И ти ли искаш да разбереш каква е граничната температура на филтриране на нафтата по нашите бензиностанции ?
              Alfa Romeo 75 24V

Comment

МНОГО СЪМ БЛАГОДАРЕН ЗА МНЕНИЯТА СЕГА РАЗМИСЛЯМ ДА СИ ВЗЕМА 156
                ЗА 75 2.0-ОТЛИЧНА КАКВИ ПАРИ МОГА ДА ОЧАКВАМ

МИТКО

Comment

Преди време един колега със 75 2000 TS идва на среща и и искаше 4500 лв. Чух, че след това я е продал за тия пари. Погледни и в мобиле-то. Иначе знам една такава се продава за 1700 лв., но иам много работа по нея.
                  Alfa Romeo 75 24V

Comment

как да публикувам снимки на моята алфа

Comment

Първоначално публикувано от митко
                      как да публикувам снимки на моята алфа
                      прати ми ги на pavkatars@abv.bg аз щи ги публикувам а също така ме интересува и колата ако я продаваш каква е цената и какво е състоянието
                      п.с. пиши едно ли4но ако не ти е проблем

Comment

[quote=75 2.0 turbo][quote="митко":301aq1vi]как да публикувам снимки на моята алфа [/quote]
                        прати ми ги на [email="pavkatars@abv.bg"]pavkatars@abv.bg[/email] аз щи ги публикувам а също така ме интересува и колата ако я продаваш каква е цената и какво е състоянието
                        п.с. пиши едно ли4но ако не ти е проблем [/quote:301aq1vi]

изпратих ти снимките и текст
                        в тая тема ли ще ги публикуваш или някъде другаде

Comment

снимките са при мен ве4е искам цена къде се намира колата и телефон за връзка спешно един сектант я иска ако дадеш хубава цена я вземаме
                          http://turbodelta.alfaromeo-bg.com/a...meo%2075%20TS/

Comment

аз ти писах лично като си мислех да го пуснеш и него (не съм много в час с компютрите)
                            но както и да е -3000лв с резервна трансмисия
                            ТОВА Е цената и моля да не ми се обаждате да я свалям за по-малко ще си остане моя за винаги
                            0888901086-от бургас

и продам-непродам ще си вземам 156 или166 та ако някои може да даде съвет напр.-jtd или t.spark:156 или166 .ще съм благодарен много

Comment

колата ве4е е русенка имаме си нов сектант състоянието и не е 4ак перфектно ама надали има и такава 75-ца за продан в БГ ве4е съм убеден в това вси4ките са на дроб сърма за пореден път обиколих страната в търсене на 4итава 75-ца и пак взехме кола която не ми допадна особенно въпреки това сме доволни варианта беше компромисен а и ве4е няма на къде освен да я стягаме
                              тая ве4ер след като се върнахме и смених:дюзи(запушени) дебитомер(разкован), мембрани на газовата уредба(миришеше ужасно)и още няколко дребни нещица ве4е мога да кажа 4е колата върви! пали всеки път! на бензин е по силна от на газ както и трябва да бъде !тая сутрин у бургас дори не работеше беше и свършил бензина а дребните проблеми които има колата няма ги обсъждам 4е тряя специална тема за нея да пусна
                              бе да е 4естита на собственика които е брат на друг сектант (GOR) 4ленуващ у тоя форум и които също има 75-ца която по лоши сте4ения на обстоятелствата е на из4уква4 демек бояджия

Comment

Working...
                              X