Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 75 2,5 на хрътката

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа 75 2,5 на хрътката

през месец септември 2009 година станах собственик на 75 милано 2500сс бензин V6 двигател.Взех колата в трагично състочние...приятели ми казваха че дори и на вид не върви до тук вкарах много пари и виждам че си струва има за правене още много така че помагаите

Първоначално публикувано от хрътката Покажи съобщение
    през месец септември 2009 година станах собственик на 75 милано 2500сс бензин V6 двигател.Взех колата в трагично състочние...приятели ми казваха че дори и на вид не върви до тук вкарах много пари и виждам че си струва има за правене още много така че помагаите
    Уелкъм колега,
    Радвам се, че не си послушал "приятелите" си...
    А и самия факт, че си взел 75 ица със шестак мотор
    Милано-то естествено - си заслужава и струва и всяка една стотинка вложена!! Пък и нека да ти приказват кой , каквото ще! Теб те боли нали знаеш кое... Важното е около теб да няма такива "неблагоприятни елементи", които биха те отказали! Мерака е най-голямото съкровище!
    А и колата ти ме кара да отгатна цветът и.. Или е "Тициано Россо"(червено), или е "Гъргио" (Сребристо-сиво) това са най-често използваните бои за 2,5 шестаците..
    Ще се уверим, или ще се поправим, само ако пуснеш
    отделна и представителна Тема за колата ти, за да й обърнем подобаващото внимание...
    И разбира се, ще ти помагаме! Както е писал поетът Н. Вапцаров.. ".... но в затвора, попаднал на хора и станал човек..." хе хе хе
    Поздрави и смело напред!!!
    - Марто
    Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Колегата с миланото, дай малко инфо, снимки това онова.
      Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
      Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

Working...
      X