Известие

Collapse
No announcement yet.

за 1 път ме остави на пътя...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• за 1 път ме остави на пътя...

.... вчера в гаража под ндк - оказа се че са ми изпопадали болтовете дето държат полуоската откъм диференц. и бяха останали само два дето се счупиха... ефекта вероятно се досещата - газ километража твърди че се движа с 60 пък тя си седи на едно място . Нямаше как да я оставя там, и в тъмницата някак си успях само да ги фиксирам, колкото да тръгне (сигурно съм герой в очите на тези които са имали алфа със задно )и на пръсти стигнах до офиса на цар освободител, по евлоги георг. в 4 следобед - най голямата лудница . На метри от офиса нещо каза ПРАССС и си е... мамата. Успях да спра пред една банка със служебен абонамент... А някъв пич ми вика- абе виси ти некъв диск отдолу май... ХА ХА ХАААА утре я дигам и ше сменя цялата полуоска с тъпия фланец дето му изпуска резбата
    '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
    '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Ami az jadoh goliamo darvo minalata sedmica beshe hybavo vremeto i izlizam sas moita 145 siniata lavina biah si slojil teniskata na ferrari i takmo se napargvam po edin bylevard i reshavam da vkl 3ta i losta otide ama 3ta ne se vkl skasa se edno ot jilata za skorostite edvam nabytah 5ta i na peta do serviza na alfa v bs i tam mi kazaha -- che NE MOGAT DA MI POMOGNAT i poznaite kakvo se slychi s men ako ste gledali BASH MAISTORA NA MORE

Comment

ебати сервиза на алфа!
      да мрат в кофите
      sigpic
      === 75 1.8 T '86 ===
      === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

e pone mi kazaha che mi e skasano jiloto i mi vklychiha kolata na 3ta 4e beshe ostanala na 5ta i vkraina smetka mi kazaha che ne mogat da mi pomognat shtoto takova jilo ne se predlagalo v bg samo poro4ka do 10 dena ot italia i ot tam padna goliamoto tarsene v sofia biah v varna v stara zagora niama i niama i nakraia my slojihme provolka vatre s edin priatel ot s4ypen tas tva metalnoto det e ot vatreshna strana zapoihme go slojihme my po edi 6plent i sega e bomba ama ne si e kato zavodskoto ama stava za karane kato niama drygo ...

Comment

za tro6eneto

a bre mom4eta spoko ve vie pone v grada moita prostitutka me ostavi na 200 kilometra ot grada i to na magistrala 4e i prasna butala i rizi
          i trabva6e cql den da 4akam da doide pr s druga kola da me darpa
          a nai tragi4noto e 4e drugata kola be6e GOLF 2 UJAS ama ko da prai6
          pone se pribrah ama 4ak po tamno!!! I se naloji da si kupuvam drug motor za koeto BLAGODARNOSTI !!! NA BOBO!!! toi me svarza s 4oveka
          a sega mu slagam i turbo na novia 4e da vidim kade li PAK 6a artisam :P

Comment

mi az s moite jila kat zakasah me darpaha s opel kapka sraaam

Comment

е мен е дърпала жигулка... ама за малко горката бе6е толкова изгнила и има6е такива дупки 4е може6е да влезе6 и да излезе6 без да отвяря6 вратите... дърпа ме 1км... после изгори съединител и загря... та после търсихме кола и за двете

Comment

и мен веднъж са ме дърпали обече мен ме дърпа FIAT UNO
                ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
                ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

и мене ме дърпа голф
                  оказа се голяма мизерия че е станала - спирачния диск се е счупил и е отпрал апаратчето, което се държи на кутията като се е откъснало и парче от отливката на скоростите. сега съм без спирачка на едното колело и с дупка запушена с болкит на скоростите

Comment

баси та6ака не си ли гледал дебелината на дисковете?

Comment

диска си имаше хляб ама явно се е праснал лошо.....

Comment

re

i sega ko 6a prai6 s tazi spira4ka ?

Comment

имам още една алфета

Comment

re

e ti si lesen v takav slu4ai

Comment

алф, много ме радвате такива като тебе дета съвсем нелрежно подхвърлят "имам още една алфета", или някаква друга

караш си колата а в гаража те чака една за донор на части
                              sigpic
                              === 75 1.8 T '86 ===
                              === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Working...
                              X