Известие

Collapse
No announcement yet.

210 км/ч

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение
    ..така като гледам клипчето ,колко време изпреварват буса ,грам не ми се вярва да е 210 това ,камоли да се държи така кормилото ...с нокътта
    Нищо лично ,нито искам да обидя някои,просто си изразявам мнението
    ще те помоля да си спестяваш коментарите базирани на никакви знания и опит.

Мислех да изсипя една кофа с неща тука ама няма ....
    бях в колата другото си е за вас да гледате...

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Доста доволна скорост за автомобил от началото на 70-те.Само си представям как тогава хората са си карали с 120 км/ч. по нашите магистрали дето не ги е имало и тоя самолет ги е разминавал като спряли.То и сега си е геройство да караш с такава скорост по нашите пътища.

Comment

Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение
        ..така като гледам клипчето ,колко време изпреварват буса ,грам не ми се вярва да е 210 това ,камоли да се държи така кормилото ...с нокътта
        Нищо лично ,нито искам да обидя някои,просто си изразявам мнението
        абе човек зависи от буса едно вито си дига 200 без никакви грижи бусовете в днешно време са доста бьрзи ако не си забелязал.....

Comment

Аз лично в старата фирма,служебния бус никога не съм го карал по магистралата с по-малко от 140,а ако беше празен е вървял и със 170Коментара е излишен
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Вие сте лъжци! Това е най-много 208км/ч!

А някой взима ли предвид, че колата е с трима човека, от които единият е едричък... И не е особено аеродинамична, но пак е изтебител. Абе въобще, кола мечта! Евала!
            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
            Mazda 6 2.3 2005
            sigpic

Comment

По една халваджийска сметка със заводски данни, които изрових в нета, излиза не само, че резултатът е действителен, а и че скоростомерът е завидно точен

185 км/ч при 5500об. Обикновено максималната скорост, поне на по-старите съм забелязал, че я обявяват при маскимална мощност, както в случая, което не означава, че не може да се надскочат.

На филмчето виждаме, че оборотите са 6000 или малко повече, което прави 200 и кусур км/ч.

ПП- разбира се, ако се сметне скоростта по обороти, предавни числа и размер на гумите, би било най-точно.
              Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Comment

заводските данни на берлината са МАКСИМАЛНА СКОРОСТ 195 км/ч +
                имайте предвид че колата е на под 10 000 километра

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Working...
                X