Известие

Collapse
No announcement yet.

DIGITAL скоростомер за ALFA 90 2.5 v6

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• DIGITAL скоростомер за ALFA 90 2.5 v6

Пичове , КВО стаа с гениалните TRANZAXLE SISTEM -de dion Никой нищо не говори и не се обсъжда . А дали още има живи експерти по тези гениални машини , адали не забравяме историята ..................... Имам проблеми с дигиталният скоростомер намоята ALFA 902.5 v6 .Питах ,,Анкол ,, нема !! ,при Италианот не са чували за такава кола .Проблемът идва от това че има дефект не само в километража но и всамият датчик в скоростите . питах при Еньо ипосле при Каси намерих само уредите ,носледкато сменихме две табла , никакъв резултат ,добре че пича е любезен та ме изтърпя .И с две думи ако някой знае къде има датчик счетец за ALFA 90 2.5V6 МОЛЯ !!!! Пишете по въпроса . БЛАГОДАРЯ !!!

Да ти кажа аз чупих една кутия и не помня дали взех новата с датчик или не Ма ще проверя някаде в пловдив требе да е старата кутия в мазата Освен тва диференцияла беше на сол и незнам дали датчика е читав
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

KUDRAV ти братле ,имаш сериозни проблеми ,щото аз съм чувал от Краси че с тези четци имат проблеми и яките 75 тс Така че жална ти майка щом при него го няма , само той има яко части затия кутии за обувки . А бЕ Я СмЕНИ мО ДЕлА ВЕчЕ НЕ ЕАКТУАлЕН .
      --------------------------------------
      моля за в бъдеще не изказваи подобни мнения кои модел е актуален и кои не
      алфа ромео 145 1,4 боксер

Comment

Аз имам същия проблем с тоя датчик, който се намира в кутията. Проблема им идва от един семеринг на оста на датчика, който след дългото безотказно ползване на автомобила се е износил до неузнаваемост. Гума е деба. Та къса се, нахлува масълцето въртре (а в него има две много сладки транзисторчета) дава късо и ... датчика умира. Аз благодарение на любезен колега от форума вече имам втори такъв датчик. Остава да работи и ще разпарчетосам този, за да видя дали е поправим. Ако успея - ще пиша, че и на драго сърце бих ти помогнал да го ремонтираш Доколкото знам транзисторките са някакви стотинки, но повече ще каза след като направя проби върху моя. За намиране на нов - одавна съм се отказал Просто ги няма никъде ...
        ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
        ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
        Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
        Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

А това, че темата е на 4 години и половина не те притеснява грам, нали?
          Именно, затова да не се "притесняват" хората и грам, слагам ключето!
          Last edited by Mapтo; d.m.y г., 17:32.
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Working...
          X