така е без съмнение но ако са комплектни ме интересуват.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Има ли живот в тези коли ? ...
Collapse
X
-
Колкото и да не разбирам шанс няма, но съм потресен, че емблемите са непокътнати!Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
Днес говорих със собственичката и ѝ предложих 500 паунда което е крайно малко или поне така ми прозвуча мънкането ѝ. Жената иначе е съгласна да ги продаде и ми каза ,че ще потърси документи някакви и ще се консултира със синът си (,който кара М3 последен модел) за цената.
Снимки на бялата нямам други ,но просто нямаше как да я снимам ,колите са така паркирани ,че едвам се минава покрая тях. По спомен бялата е в най добро състояние особенно от към интериор ,но пак има ръждица доста.
Надявам се ще ми простите невежеството ,но моля някой да ми каже как точно се водят моделите на червените ,оранжевата и бялата ,и някакви спецификации ако може ? Също така искам да знам каква е разликата в купетата на оранжевата и останалите ,аз лично забелязах единствено стоповете маската и фаровете.Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Колеги за сажъление бабката се отметна днес и каза ,че синът и иска да задържи колите. Предложих и двойна цена ,но не. Което означава ,че Алфичките ще си изгният тотално в тоя хамбар
Все още ме интересуват модификациите на колите ?Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеКолеги за сажъление бабката се отметна днес и каза ,че синът и иска да задържи колите. Предложих и двойна цена ,но не. Което означава ,че Алфичките ще си изгният тотално в тоя хамбар
А емблемите наистина са в много добро състояние , не като сегашните ... Много жалко за АлфитеAlfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Среща няма да има ,защото колите се намират "На края на света" ,а аз нямам намерение да се връщам там отново
Малко ме съмнява дори да ги погледне Алфичките. И аз ако имах пари за М3 последен модел ,сигурно и аз нямаше да им обърна внимание. Парите променят човека !!! Той ако имаше някакъв мерак за тея коли ,отдавна да е изврънкал баща си да ги оправят ,още повече ,че тук се продават почти всякакви ламарини за тези коли.
А емблемите са наистина в изключително здраве ,като се има в предвид ,че са около 50 годишни
Аlfa Romeo MilanoAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Comment
Comment