Известие

Collapse
No announcement yet.

честит ми Алфета ГТ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• честит ми Алфета ГТ

ЕЕЕЕЕ най на края и аз да се похвая,сдобихме се с Алфета ГТ обаче единственото което искам е до италфест 2006 да мога да я изкарам,защото е страшно изгнила.Важното е че моторчето и мърка.Стискаите палци да няма проблеми.До седмица трябва да влезе за кърпене

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

а честита да ти е наистина, и да я видим на феста )) че и преди това
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Ми кво да ти кажа,УСПЕХ,аз като я гледах се отказах
      само имай късмет да не я направиш като хората
      ше ти откъсна главата

Comment

-

Няма да е лошо да направиш снимков материал с етапите на възстановяването и да го споделиш с нас.
        AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
        Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
        sigpic

Comment

АААА, пичове кефите ме! Дано и аз успея до Италфест 2006 да успея със всичко. И ако не да съска, поне да е безупречна и лъскава отвсякъде

На колетага - честито ти бижу. Щом си я купил въпреки гнилото - ясно е, че си луд по тая кола и съм убеден че ще я направиш както трябва

Още една АЛФЕТА
          ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
          ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
          Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
          Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

ухаа вече не съм сам бате мноо работа та чака вервай ми особенно ако искаш да я възтановиш цялостно ... при мен със десния волан и опиканата и осрана тапицерия от гризачи просто нямаше шанс да се оправи оригинално затова ше става бегачка(кога ли???) дай малко снимки на квоя мяза ? скивай моя курник кав хубав беше в началото

Comment

бате моита на външен вид е ОК ама под кита е страшно,ламарината я няма.имам желание да кача снимки но нямям кабел.ще опита но не обещавам.само ми стискаите палци,яко см се амбицирал и ще я направа.приготвил съм някоя и друга хилядярка,надявям се да ми стигнат

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

хайде малко снимков материал

с благодарности на големата риба

Comment

Comment

eeeeeeeeeeee ИВО с чужда пита помен правиш а

Comment

Първоначално публикувано от голямата риба
                      eeeeeeeeeeee ИВО с чужда пита помен правиш а
                      ей ама те изпреварих със секунди

Comment

е да де да това ми е колцата,манедеите се кара сега,и как мислите ще стане ли кола според вас?е ще ви шашна решил съм да я направа на всяка цена.вчера и мерих компресията и даде 10.5 на всички цилиндри+/ - 0.5 atm

Comment

кола ще стане
                          обаче ако не искаш да стане като хората си мисля, че като мен целта ти трябва да е италфест 2007

иначе, като я гледах за Иво и си мислях, как ако не ме чакат 2 проекта съм я купил

Comment

бате моита на външен вид е ОК ама под кита е страшно,ламарината я няма
                            Мисли позитивно - време беше някой да извади калъпи за леене на детайлите по купето от стъклопласти !!!
                            пред Админите... със сапун !

Comment

Пешкаааа, аз в неделята така бях замаян като седнах в нея, че май забравих да ти я честитя. Ха честита ти трансаксиална мръсница ! Още един човек влезе в правата вяра ЕЙЙЙЙЙ ! Няма такава мания. Като поседях вътре и почнаха да ми се въртят в главата разни безумни идеи. Само не дей да я бързаш да я завършваш. Когато стане - стане. Знаеш, че можеш да разчиташ на мен за каквото мога да помогна
                              Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...
                              X