Известие

Collapse
No announcement yet.

честит ми Алфета ГТ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ухааа егати кефа вече си имам джам токущо го докарах.Спецялни благодарности на В Г З че ме снабди с него,направо се бях отчаял,а сега съм на седмото небе.Колеги ще се допитвам до вас за по деликатни проблеми,но се надявам да ги няма.за момента си търся дясно огледало пък за напред ще видим какво ще ми трябва още

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

а колегата З М Г ти беше с оная хубавата берлина нали?

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Първоначално публикувано от pe6kata212
        а колегата З М Г ти беше с оная хубавата берлина нали?
        Тая кола направо ми спря часовника.....уникална просто!!!! Само не разбрах как спечели наградата онзи Фиат въпреки, че немаше по достойна кола от Алфата. Мое мнение разбира се.
        98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

не знам как стана тоя гаф,но колата е уникална.аз се виждах с него и говорихме много,та доста труд,нерви и пари му е отнело.Важното е че човека е страшно запален и му се отдава да реставрира.АЗ малко ще се опитам да му подражавам пък ще видиме

Comment

на разположение съм за помощ.радвам се че се е харесала алфата.скоро ще покажа и другите.

Comment

Working...
            X