Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfetta GT -От Монте Карло до Перущица

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
    Мите честито и от мен.Страшна е.Много ми напълни душата с тази Alfetta.Евалата.
    Присъединявам се към Пожеланията на всички.
    Мите евала Пич , с много кеф да си я караш лютата Класика.
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Колата е просто уникална-Честито и от мен-със здраве да си я караш
      sigpicAlfa Romeo 155 1.6 16V 120hp Graduate-ex
      Lancia Kappa 2.0 20V 146hp-ex
      Alfa Romeo 166 2.0 V6 TB CF2 "PROGRESSION" 204hp-ex
      Fiat Brava 1.9JTD SX

Comment

Страхотен автомобил! Поздравления за избора! Вярвам че ще ти носи много положителни емоции и страст!

Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Благодаря за пожеланията отново

Малко ъпдейт по темата.
          Авантюрата продължава с пълна сила в издирването на последните останали части и автомобили от модела в България

След няколко дни обиколки продължвам да се запознавам с много стабилни алфисти
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Вчера с Венци се видяхте на метростанция Люлин, а аз бях само на няколко метра от вас. Да знаех, да се бяхме запознали, въпреки че има къде по-стабилни Алфисти от мене. Току виж се бях настанил на дясната седалка на Alfetta-та.
            sigpic
            Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
            Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
            Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
              Вчера с Венци се видяхте на метростанция Люлин, а аз бях само на няколко метра от вас. Да знаех, да се бяхме запознали, въпреки че има къде по-стабилни Алфисти от мене. Току виж се бях настанил на дясната седалка на Alfetta-та.
              Хехе, той спомена, че ще ходи на тенис с алфисти ама толкова и съм зацепил за кой става дума.
              Не си изпуснал много защото Алфетата не е в София и надали скоро ще я вкарам в тая джунгла.

Ако идваш на Калояново в събота ще се запознаем

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                Хехе, той спомена, че ще ходи на тенис с алфисти ама толкова и съм зацепил за кой става дума.
                Не си изпуснал много защото Алфетата не е в София и надали скоро ще я вкарам в тая джунгла.

Ако идваш на Калояново в събота ще се запознаем
                А ве бро тва твойта ли е бре, що не се похвали в събота като се видяхме. Доста я зяпахме колицата на Трак Дея, супер бутик е, направо трепач. Честито и да си я караш без проблеми.

Comment

честито и от мен.имах възможност да погледна колата...на трак дея.
                  истината е че всеки иска една такава алфа в гаража си.но не всеки ще се справи с съхраняването и.
                  това си е кола за ценители .евала пич.да си я пазиш и да си даваш газ със кеф
                  75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
                  kavasaki zzr-600 100 жребеца
                  147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                    А ве бро тва твойта ли е бре, що не се похвали в събота като се видяхме. Доста я зяпахме колицата на Трак Дея, супер бутик е, направо трепач. Честито и да си я караш без проблеми.
                    Че то за хвалене ли е
                    Тя развалена бе, виж че на тракдея капака и беше все отворен .

Първоначално публикувано от dellltata Покажи съобщение
                    честито и от мен.имах възможност да погледна колата...на трак дея.
                    истината е че всеки иска една такава алфа в гаража си.но не всеки ще се справи с съхраняването и.
                    това си е кола за ценители .евала пич.да си я пазиш и да си даваш газ със кеф
                    Като стана дума за даване на газ, след слагане на една добавка в бензина и няколко светофара в Пловдив тая кола как тръгна
                    Вече взе да ме кефи.
                    Може и още обаче, колата ще стане !
                    Last edited by Speeder; d.m.y г., 22:44.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Слаби са думите за такъв автомобил. Само вроденото чувство за естетика на един истински алфист, може да оцени красотата и духа на такова бижу... Такива алфи са пробудили и поета в мен, който използва метафората "немски варел" за онези, вечните и неподлежащи на повреди сандъци...
                      Със здраве да и се радваш колега!

Comment

Да е жив и здрав V_G_Z (Добри)!!!
                        Днес бях до Асеновград и се сдобих с доста ставащ преден дясен калник, дръжка за врата в допълнение на разните стопчета, мигачи и други трудно намиращи се части, които ми даде.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Красота, браво, със здраве и да те радва
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Евала за красавицата

Comment

Скоро ще има интересни снимки.
                              В момента тече издирване на части за колата, някои необходими, други за запас.

Ако някой знае за подобен автомобил някъде из България да ми пише

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Сравнение на Алфа Ромео с други марки автомобили

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Working...
                                X