Някой би ли споделил стъпките в реставрирането как са. Имам в предвид как се сваля старата боя, как се изкърпва купето ,какво трябва да се има в предвид. Импегниране , материали за консервиране. Къде могат да се хромират детайли от цам.Гумени упътнения за прозорци правят ли се по поръчка? Всичко свързано с процеса на възстановяване.Ще съм благодарен ако няко препоръча читъв тенекеджия за изкърпване.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Реставриране на ретро автомобил
Collapse
X
-
-
Здравей колега аз немога много да ти помогна с опит,но пък се включвам да ти пожелая успех и дано скоро да и се радваш...За по интересно може да постнеш малко снимки и да споделиш марката и модела на колата!!
Успех...и ще следя с удоволствие темата....Alfa 145 1.4 t.s
-
Явно няма добри тенекеджии , щом няма никакви отзиви.Никой ли не е доволен от някой майстор?CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment
-
Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщениеЯвно няма добри тенекеджии , щом няма никакви отзиви.Никой ли не е доволен от някой майстор?
Той се занимава основно с реставрации и ламаринджийство.
Има и снимки от процеси на работа, реновиране и прочие..
Успех!Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
Мишо, истинското реставриране става най-добре с цели панели.
Обикновено по разни сайтове се предлагат реплики. Има хора които са си изработили щанци и са си създали малко производство.
Гледам, че има и разни кърпения дори по чужди сайтове, но от това пада цената на автомобила.
Иначе двигателят като го гледам на снимки не е ли като на полски фиат
Comment
-
Първоначално публикувано от Mapтo Покажи съобщениеВиж, тук у раздела и потърси темите на Красо(Madboy)
Той се занимава основно с реставрации и ламаринджийство.
Има и снимки от процеси на работа, реновиране и прочие..
Успех!
---------- Post added at 09:36 ---------- Previous post was at 09:31 ----------
Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщениеМишо, истинското реставриране става най-добре с цели панели.
Обикновено по разни сайтове се предлагат реплики. Има хора които са си изработили щанци и са си създали малко производство.
Гледам, че има и разни кърпения дори по чужди сайтове, но от това пада цената на автомобила.
Иначе двигателят като го гледам на снимки не е ли като на полски фиатCUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment
-
браво колега и честито.колата е хубава и става но да не те плаша е много трудно.няма детаил който да не трябва да пипнеш и прегледаш.не бързай с реставрацията,отдели време и не се хващай за евтини ремонти които винаги са половинчати.мога да ти помогна ако решиш.на първо време е хубаво да се ориентираш за стоиноста на колата в този вид и въстановена(интернет).това ще ти подскаже колко ще излезе инвестицията и дали да я правиш или да я закрепиш малко за кеф и после......
Comment
-
Идеята ми е да сие направя за кеф но да изглежда перфектна
защото има за какво да се прави не е уморена.CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Comment
-
Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщениеИдеята ми е да сие направя за кеф но да изглежда перфектна
защото има за какво да се прави не е уморена.
Преди години един познат караше такъв Фиат. Много готина машина. Вози уникално и е бая широк и просторен вътре. Отпред сме се качвали често по 3-ма човека.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
Comment