Здр на 18-19 септ ще се проведе рали Родопи с маршут Пловдив -Велинград -П-в повече инфо след петък имайте го впредвид заповядаите
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ретро рали Родопи 18-19 09 2010
Collapse
X
-
Ей, айде още една класическа Алфа в Пловдив.
Белия Спайдер е много красив.
Митак, с отрязаната (Kamm tail) или заоблената (Osso di seppia) задница беше Спайдъра?
Comment
-
На път за италфеста имах честта да погледам една пазарджишка червена красавица, запътила се към ретроралито
Speeder, каза че ти е комшия
споделете как мина ралито, как се представиха италиянкитеАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
бялата алфа-дуето е от 1966 година и спечели почти всички награди! На въпроса ти , Мите , беше с заоблената задница, гръбнак на стоножка. Произведени са само 3000 такива коли и просто беше прекрасна. Състоянието и беше недокосната от човешки ръце. Имаше и номера от Флорида. Иначе ралито беше много хубаво .Бръмчхаме из Родопите ,яз.Батак и Велинград. Запознах се с готини хора, абе собствиниците на стари бангии са малко по-други хора в положителния смисъл. Имаше едно старо порше,което спечели една от наградите и много ми хареса, но като цяло на ралито беше постно от към стойностни модели, като знам какви има се чудя къде са били, че не дойдоха......Ако имах 100 бона,ще си купя Брера.Но имам Спринт 1500.82г.не е QV
Comment
-
Да, колата е невероятна, видях, че собственика е пуснал още няколко снимки на колата.
Наистина много рядка и боготворена по цял свят Алфа Ромео.
Comment
Comment