Известие

Collapse
No announcement yet.

Нафтова помпа на Алфа 90 2.4тд проблем!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нафтова помпа на Алфа 90 2.4тд проблем!

Здравейте!

Нафтовата помпа на колата ми е БОШ,код-0 460 404 042 VE L 168/1,която се поставя също и на алфа 75 2.4 тд и Рейндж Ровър същата кубатура.От няколко месеца колата трудно пали,като са сменени 3 дюзи,но проблема определено идва от нафтовата помпа.Искам да попитам дали някой от вас няма такава нафтова помпа,в излишък и дали не я продава,какъв би могъл да е проблема на мойта помпа.Аз съм от Варна,някой може ли да ме посъветва за добър сервиз на помпи в града?Очаквам вашите мнения!

Ако си проверил всичко, и няма теч т.е. не дърпа въздух, бележи положението на помпата и дай малко предварение.
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

100 % Във Варна има стенд за такива помпи - отиди да видят помпата и дюзите и чак тогава може да се рпавят заключения. На моя 5 цилиндров ВМ пълния рециклаж на помпата беше около 150 лева, така че отиди да я закачат ако трябва да сменят нещо и така. Успех с тоя мотор, защото задачата ти хич не е лека
      1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
      1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
      2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Що реши че проблема е в помпата? Топла и студена има ли разлика как пали?Веднага след като я изгасиш след като е загряла лесно ли пали?"Крека" ли мотора като работи или е по-към бензинова да клони? Пробва ли с друго гориво? На скорост и на стартер има ли разлика в паленето?
        75 2,0 '85
        75 2,0 TS
        Corsa A 1,4
        Corsa A 1,6 GSI

Comment

Working...
        X