Известие

Collapse
No announcement yet.

Да се преброим с AR 75

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аз съшто съм за!!!И съм там с две бройки.
    алфа 75 1.8 карбове

Comment

И аз сам за

Comment

Първоначално публикувано от madboy Покажи съобщение
        По мои данни в България преди 2 години имаше приблизително 34 бр АЛФА75 ,19 бр ДЖУЛИЕТТА ,9 бр АЛФЕТТА седан 6 бр ГТ -ГТВ6 12 бр АЛФА 90
        за другите стари алфи нямам данни приблизително брой
        и др
        сега се сетих и за
        един брой АЛФА 75 1800 зелен или това знам на
        г-н Слави Узунов от Свети Влас ,на когото преди обед пратих стоп
        един брой АЛФА 75 1800 зелен металик 1986 г на Кирчо от
        Видин
        Един брой АЛФА 75 3000 В6 на ЮЛИ червен и
        Един брой АЛФА 75 2000 ТС на бащата на Юли зелен металик
        Един брой АЛФА 75 2400 ТД на Наско от Пазарджик
        сив металик 1990г
        пак повтарям не на всички АЛФИСТИ и притежатели на АЛФА 75 им е интересна
        информацията в този форум ,има хора по възрастни
        които не се интересуват от интернет
        така че само аз мога да споделя пълна информация и снимков материал за автомобилите им
        Въпроса е дали да го направя
        Брей много 75,а защо не направим отделна тема само с яки снимки на нашите коли,хем и да раздвижим раздела
        ALFA ROMEO 75 2.0 ts
        sigpic
        Нещо което работи - не се пипа!

Comment

А, чия е една червена в много хубаво състояние на5-те кюшета посока Баня Мадара Първата пряка в ляво...вижда се от паветата...все седи там...

Comment

75twinspark

На един чичка,жена му се грижи всеки ден 3а нея.
            75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
            75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
            75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
            75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

Да явно, защото не се мърда пък е доста чиста!

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                Да явно, защото не се мърда пък е доста чиста!
                снимай я ! да я видим
                ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                sigpic

Comment

Ok, при възможност че избягвам да карам по павета

Comment

Първоначално публикувано от dellltata Покажи съобщение
                    е щом е отишла за скраб -кви части ще търссим от нея.?????неразумен човек е тоя и жалко че има такива хора .
                    доста се обърка броенето -което исках да е достатъчно точно да ме задоволи .тази от младост на полицая срещу каефланд ...преди година бе и в движение но като и знам купето тогава ....сега незнам дали се движи....а и мотора и нещо ръмжеше на покойник.нищо лично просто факт.тая от свети влас е броена вече.за другата пловдивска незнам ще разгледам..благодаря на петер панов.

дано поне тази не отиде за скраб...
                    Attached Files
                    Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                    Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                    Lancia Ypsilon '02

Comment

миналата седмица взех една 1.8 с инжекция -за донор -за части -тя в движение ама ....купето е просто олеле мисля че джинтите отиват при едно френдче че са с 4 дупки а той си взима тия дни една джужа-та щъ я кичим и нея за каране.ама ще го чакам сам да се похвали тук .ще има разглобяване и ако на некой му трябва нещо да ми пише на лично.

---------- Post added at 05:30 ---------- Previous post was at 05:23 ----------

предлагам да направим една сбирка -на тракдей 4 .НЕСТАВА ДУМА да караме колите си там а да ги съберем да видим всъщност колко единици са в движение и да се запознаем повечето които имамме и такива коли.защото тая тема бе съ здадена и да се види колко са в движение и в какво състояние са и да преброим бройките.знам че всеки няма възможност да дойде но ще е хубаво да се съберем повече коли от тоя модел.благодаря на всички .
                      75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
                      kavasaki zzr-600 100 жребеца
                      147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

75TwinSpark

По моя статистика,75-ците в БГ са около над 100бр.
                        От тях около 20-30бр вече не се движат.
                        Това е от мене.
                        75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
                        75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
                        75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
                        75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

Първоначално публикувано от 75TwinSpark Покажи съобщение
                          По моя статистика,75-ците в БГ са около над 100бр.
                          От тях около 20-30бр вече не се движат.
                          Това е от мене.
                          Така почти излиза че имаме 75 движещти се 75-ци

Comment

НЯМА значение колко са в движевние след като немогат да се видят никъде.аз карам с месеци и немога да видя една в движение из софия.изклъчение на тази при нас в дружба2-4-колегата БИСЕР .А е доста жалко да са само 100 и от тях както споменахме 30 в недвижение.немога да направя нищо повече освен да приканя собствениците да ги изкарат поне за трак дея 4 и всицки познати които познават такива хора да ги приканят ...да видим нашите любими коли..събрани .то е ясно че вечните заподозряни ще сме там но сме малко .
                            специално за краси рангелов и неговите приятели ...ще се радвам да видя негови коли ...само за емоцията -нестава дума за каране по писта и прочие...а за една хубава сбирка на събитието .благодаря навсички които ще прочетат това и ще почетат трак дей 4 със колите си 75 .
                            75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
                            kavasaki zzr-600 100 жребеца
                            147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

Първоначално публикувано от dellltata Покажи съобщение
                              НЯМА значение колко са в движевние след като немогат да се видят никъде.аз карам с месеци и немога да видя една в движение из софия.изклъчение на тази при нас в дружба2-4-колегата БИСЕР .А е доста жалко да са само 100 и от тях както споменахме 30 в недвижение.немога да направя нищо повече освен да приканя собствениците да ги изкарат поне за трак дея 4 и всицки познати които познават такива хора да ги приканят ...да видим нашите любими коли..събрани .то е ясно че вечните заподозряни ще сме там но сме малко .
                              специално за краси рангелов и неговите приятели ...ще се радвам да видя негови коли ...само за емоцията -нестава дума за каране по писта и прочие...а за една хубава сбирка на събитието .благодаря навсички които ще прочетат това и ще почетат трак дей 4 със колите си 75 .
                              Колко класики са сигурни за трак дея ? Ще направя всичко възможно да са + моята Мечта ми е да видя повече от 2 на едно място + моята ,че рядко се виждат 75 по тези краища на бг
                              ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                              sigpic

Comment

Аз веднага мога да изброя 10 коли, които съвсем спокойно могат да дойдат и поне 7 от тях биха давали газ на пистата, но нека не таим големи надежди, а да изчакаме деня в който ще се наредим на паркинга един до друг
                                Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...
                                X