аз съшто съм за!!!И съм там с две бройки.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да се преброим с AR 75
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от madboy Покажи съобщениеПо мои данни в България преди 2 години имаше приблизително 34 бр АЛФА75 ,19 бр ДЖУЛИЕТТА ,9 бр АЛФЕТТА седан 6 бр ГТ -ГТВ6 12 бр АЛФА 90
за другите стари алфи нямам данни приблизително брой
и др
сега се сетих и за
един брой АЛФА 75 1800 зелен или това знам на
г-н Слави Узунов от Свети Влас ,на когото преди обед пратих стоп
един брой АЛФА 75 1800 зелен металик 1986 г на Кирчо от
Видин
Един брой АЛФА 75 3000 В6 на ЮЛИ червен и
Един брой АЛФА 75 2000 ТС на бащата на Юли зелен металик
Един брой АЛФА 75 2400 ТД на Наско от Пазарджик
сив металик 1990г
пак повтарям не на всички АЛФИСТИ и притежатели на АЛФА 75 им е интересна
информацията в този форум ,има хора по възрастни
които не се интересуват от интернет
така че само аз мога да споделя пълна информация и снимков материал за автомобилите им
Въпроса е дали да го направя
ALFA ROMEO 75 2.0 ts
sigpic
Нещо което работи - не се пипа!
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеДа явно, защото не се мърда пък е доста чиста!ALFA ROMEO 75 2.0 ts
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от dellltata Покажи съобщениее щом е отишла за скраб -кви части ще търссим от нея.?????неразумен човек е тоя и жалко че има такива хора .
доста се обърка броенето -което исках да е достатъчно точно да ме задоволи .тази от младост на полицая срещу каефланд ...преди година бе и в движение но като и знам купето тогава ....сега незнам дали се движи....а и мотора и нещо ръмжеше на покойник.нищо лично просто факт.тая от свети влас е броена вече.за другата пловдивска незнам ще разгледам..благодаря на петер панов.
дано поне тази не отиде за скраб...Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
миналата седмица взех една 1.8 с инжекция -за донор -за части -тя в движение ама ....купето е просто олеле мисля че джинтите отиват при едно френдче че са с 4 дупки а той си взима тия дни една джужа-та щъ я кичим и нея за каране.ама ще го чакам сам да се похвали тук .ще има разглобяване и ако на некой му трябва нещо да ми пише на лично.
---------- Post added at 05:30 ---------- Previous post was at 05:23 ----------
предлагам да направим една сбирка -на тракдей 4 .НЕСТАВА ДУМА да караме колите си там а да ги съберем да видим всъщност колко единици са в движение и да се запознаем повечето които имамме и такива коли.защото тая тема бе съ здадена и да се види колко са в движение и в какво състояние са и да преброим бройките.знам че всеки няма възможност да дойде но ще е хубаво да се съберем повече коли от тоя модел.благодаря на всички .75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
kavasaki zzr-600 100 жребеца
147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54
Comment
-
75TwinSpark
По моя статистика,75-ците в БГ са около над 100бр.
От тях около 20-30бр вече не се движат.
Това е от мене.75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v
Comment
-
Първоначално публикувано от 75TwinSpark Покажи съобщениеПо моя статистика,75-ците в БГ са около над 100бр.
От тях около 20-30бр вече не се движат.
Това е от мене.
Comment
-
НЯМА значение колко са в движевние след като немогат да се видят никъде.аз карам с месеци и немога да видя една в движение из софия.изклъчение на тази при нас в дружба2-4-колегата БИСЕР .А е доста жалко да са само 100 и от тях както споменахме 30 в недвижение.немога да направя нищо повече освен да приканя собствениците да ги изкарат поне за трак дея 4 и всицки познати които познават такива хора да ги приканят ...да видим нашите любими коли..събрани .то е ясно че вечните заподозряни ще сме там но сме малко .
специално за краси рангелов и неговите приятели ...ще се радвам да видя негови коли ...само за емоцията -нестава дума за каране по писта и прочие...а за една хубава сбирка на събитието .благодаря навсички които ще прочетат това и ще почетат трак дей 4 със колите си 75 .75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
kavasaki zzr-600 100 жребеца
147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54
Comment
-
Първоначално публикувано от dellltata Покажи съобщениеНЯМА значение колко са в движевние след като немогат да се видят никъде.аз карам с месеци и немога да видя една в движение из софия.изклъчение на тази при нас в дружба2-4-колегата БИСЕР .А е доста жалко да са само 100 и от тях както споменахме 30 в недвижение.немога да направя нищо повече освен да приканя собствениците да ги изкарат поне за трак дея 4 и всицки познати които познават такива хора да ги приканят ...да видим нашите любими коли..събрани .то е ясно че вечните заподозряни ще сме там но сме малко .
специално за краси рангелов и неговите приятели ...ще се радвам да видя негови коли ...само за емоцията -нестава дума за каране по писта и прочие...а за една хубава сбирка на събитието .благодаря навсички които ще прочетат това и ще почетат трак дей 4 със колите си 75 .Мечта ми е да видя повече от 2 на едно място + моята
,че рядко се виждат 75 по тези краища на бг
ALFA ROMEO 75 2.0 ts
sigpic
Comment
Comment