Известие

Collapse
No announcement yet.

Да се преброим с AR 75

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ми да уееееее
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

• Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщение
      Някаква среща за класики ли ще се организира ? Нещо конкретна дата,има ли ?
      ALFA ROMEO 75 2.0 ts
      sigpic
      Нещо което работи - не се пипа!

Comment

• Време е за пролетно - летния сезон да се направи нещо интересно нали?
        Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
        Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

• ами идеята е......стара .да се съберем и да се наджасаме ама както си требе.и даси видим колите ..и колко можем да се съберем от моделите с транакселно предаване....
          75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
          kavasaki zzr-600 100 жребеца
          147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

• след като мине серес сядаме на дебати за пролетния събор на 75 ците ....или да видим колко са отселели през тежката зима.а мястото вече е известно

Comment

• Първоначално публикувано от dellltata Покажи съобщение
              след като мине серес сядаме на дебати за пролетния събор на 75 ците ....или да видим колко са отселели през тежката зима.а мястото вече е известно
              Колега според моите изчисления нарастваме ,
              а за мястото кое е щото и в Пазарджишката група има кандидати за сбирки по този повод !
              Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
              Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

• Мястото което Вегата предлага ми изглежда доста апетитно и на мен, като дата можеби април-май някъде? Нещо съботно-неделно?
                2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb

Comment

• Ареее,след 7-8 дена,където кажете в София,през тва време съм с камиона на работа!

Comment

• Момци седнете решете дата за да мога да резервирам хотела...
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

• давай да умуваме вече за датата.ясно е че ще е събота и неделя..... вега виж календарчето и казвайте предложения ....да речем краят на април .аз съм за .ама се чудя дали тук да остане темата или да се създаде нова която всички да видят и прлочетат. ти реши това .аз се заемам с писания и уточнявания тук
                      между другото днес срещнах в софия във стария ми квартал жива 75 движеща се итя не бе сред малкото ми познати които имат такива в движение..ТОВА Е ДОБРЕ ..

Comment

давай да умуваме вече за датата.ясно е че ще е събота и неделя..... вега виж календарчето и казвайте предложения ....да речем краят на април .аз съм за .ама се чудя дали тук да остане темата или да се създаде нова която всички да видят и прлочетат. ти реши това .аз се заемам с писания и уточнявания тук
                        между другото днес срещнах в софия във стария ми квартал жива 75 движеща се итя не бе сред малкото ми познати които имат такива в движение..ТОВА Е ДОБРЕ ..

Според мен трябва да има една нова тема по повод сбирката, но тя да си остане в този раздел. Който се интересува от тези коли влиза в раздела и ще я види.
                        Хора, които идват по сбирки само за да стане навалица и да се наливат според мен не ни трябват, но това си е лично мое мнение.
                        За какво да се разправяме излишно, като иначе можем просто да отидем на пролетния събор наготово например.
                        Alfa Romeo 75 24V

Comment

• определено в този раздел и определено с интереси към автомобилите със задно става въпрос.ако съм те разбрал правилно венци -това е и моето мнение.

Comment

• малко по нървичното в темата: скоро седнах и се замислих колко са вървящите алфи75 и пак успях да изброя 20 на с условностии.хубавото е че има 7-9 които са постоянно в движение....такава е истината за моделът.....АДСКИ МАЛКО ОСТАНАХА.
                            например колко са: бмв е30? стотици.....

Comment

има 7-9 които са постоянно в движение....такава е истината за моделът.....АДСКИ МАЛКО ОСТАНАХА.
                              например колко са: бмв е30? стотици.....
                              Истината се крие в статистиката

Alfa Romeo 75, в производство от 1985 до 1992, общо произведени бройки (включително Америки, Миланота и т.н.) = 375 257

Bmw Е30 в производство от 1982 до 1994, общо = 2 339 520, като по принцип първата 30-ката излиза 1981 година края, но не се знае с точност колко бройки са произведени през 1981 !
                              ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• е точно това имах пред вид .благодаря за точния пример

Comment

Working...
                                X