Известие

Collapse
No announcement yet.

Друг двигател за моята Giulietta

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Друг двигател за моята Giulietta

Такаааам... аз имам да си признавам нещо в събота в гаража ми "кацна" ето това

ЕЕеее вярно, че е малко....

и даже е и ...

... но според мен ще вършиии... работа

Изказвам специални благодарности на Ilian75, за неоценимата помощ и съдействие, както и на 75 2.0 turbo, че ми наля акъл в главата Момчета, БЛАГОДАРЯ, Ви!!!

От тук ще се позанимая с малко гарнитури и семеринги. Ще излижа всичката мръсотия и масла. И вече със сигурност ще трябва да си изкърпя купето, за да не стане .
    Очаквайте продължение...
    Alfa Romeo 75 24V

много халумин си сабрал гледам, ше има чаветата мароо тва онваа))))

ех отказа се ти от истинските чугуниеви двигатели, само некви верижни трактори

а да ти е честито, надявам се си пратил малката за няколко месеца на почивка и имашв време да лежиш в гаражо
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Re: Друг двигател за моята Giulietta

Първоначално публикувано от Venci
      Такаааам... аз имам да си признавам нещо в събота в гаража ми "кацна" ето това

... но според мен ще вършиии... работа

Изказвам специални благодарности на Ilian75, за неоценимата помощ и съдействие, както и на 75 2.0 turbo, че ми наля акъл в главата Момчета, БЛАГОДАРЯ, Ви!!!

От тук ще се позанимая с малко гарнитури и семеринги. Ще излижа всичката мръсотия и масла. И вече със сигурност ще трябва да си изкърпя купето, за да не стане .
      Очаквайте продължение...
      В кой гараж бре в задни двор ли майтап бре да ти е честит и само да не лежиш под нея пак 2 години

П.С.Аре ше мина тея дни да та видааа
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

1.8 или 2.0 е тоя мотор и от какво е
        ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
        BMW e39 facelift

Comment

2.0 от 75

ай честито бат венци
          отказа са от карбураторите м? :WINK:
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Мърооо става много красиво като цитираш така мнение с много снимки

Иначе на Венци честито за новата продобивка
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Еее тва е мечта...Giulietta 2.0 Twin Spark Честито и само безавариини с тоя мотор
              ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
              BMW e39 facelift

Comment

въх тоз чукан е пръснал предното каре ква е случката с тоз двг ? и с мотроника ли ще върви?

Comment

Първоначално публикувано от V_G_Z
                  въх тоз чукан е пръснал предното каре ква е случката с тоз двг ? и с мотроника ли ще върви?
                  според тебе колега с какво ще му е по добре с мотроник или отделно запалване и 4х40 мм дел лорто

Comment

на ТС-а 40-ки леко малки идват доколото знам пък и отделно запалване с 8 свещи ми се струва голяма чурка тва желязо няма ли си управление и запалване ? че иам един мотроник тука дето му точа брадвата

Comment

Първоначално публикувано от V_G_Z
                      на ТС-а 40-ки леко малки идват доколото знам пък и отделно запалване с 8 свещи ми се струва голяма чурка тва желязо няма ли си управление и запалване ? че иам един мотроник тука дето му точа брадвата
                      Ами свържи се с него защото някои неща ги няма по Мотроника и сигурно ще вземе нещичко
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

ми да казва ако търси нещо ..иам целия мотроник централа със всички кабели и релета..бобини,делка,кутия с филтъра дебитомер със черния маркуч ..само см колектор със дросела го няма

Comment

мотроник и аз имам цял 4увал е

Comment

Мотора е от Алфа 75 2.0 TS, случката му е , че "направил" катастрофа след която и Алфата, и другата кола били за скрап. От мотора имам това което се вижда на снимките плюс ЕКУ-то, пленума с дросела и регулатора за налягането на бензина. За сега със сигурност ще трябва да търся моторчето за празния ход, 4-те маншона на колектора и изпускателните колектори. Нека почна да "подреждам" железата в коша и тогава ще кажа със сигурност за какво ще имам нужда от помощ.
                            Между временно аз започнах да разглобявам каквото има по него, за да го изчистя и да му сменя семеринги и гарнитури. Ето какво "падна" вчера от него.

Изникна и първата изненада:

Долното делко е пострадало "лекинко" при удара.
                            Alfa Romeo 75 24V

Comment

Проблем От няколко дни правя безуспешни опити да развия гайката на шайбата на коляновия вал. Имам един тръбен ключ и изпокривих всички щанги в гаража в опити да го завъртя с тях. Днес... то вече е вчера де, ама нищо. Купих върток за вложка 3/4 май беше (по-големия квадрат за гедоре). Ала сега пък не мога да законтря достатъчно ефективно маховика да не се върти . Това нещо как е стягано . Ще трябва да събера една сговорна дружина да ляга, сяда и не знам какво да държат със зъби нещо там та да не шава и прасето с прасе. Замислям се дали да не пробвам да си изработя подобен на оригиналния дивайс, който законтря маховика за зъбния венец. И ако ли не с гайковърт да мъча ли де да знам .
                              Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...
                              X