Известие

Collapse
No announcement yet.

Маншон под скоростния лост

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Маншон под скоростния лост

Привет на всички болни на тема 75 като мен.
    Имам едно питане за гумения маншон които се намира на скоростния лост от долу на купето и по точно където е свързан лоста от купето с този които отива към кутията.
    Та мисълта ми е некои да сподели за некои читав или магазин от където да си го поръчам, че кат ми е причернело скоро време ще хвърчат зъбни колела по пътя.
    Поздрави на сички
    Last edited by Venci; d.m.y г., 21:56.

Здрасти, колега! Предполагам говориш за кръглия маншон под скоростния лост, който захлупва конзолата на лоста и в него влиза щангата за назад. Той остарява и се къса при някое от разглобяванията. В България няма магазин, от който да си го купиш нов. Дори и да го имат някъде залежал, едва ли ще знаят. Срещал съм го да се продава в и-бей на доста прилични пари, но трябва ровене.
    Иначе, ако издириш телефона на madboy, съм почти сигурен, че ще ти намери.
    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Колега, ако имаш познати или връзки в магазини Евро 07 може да ги помолиш да ти потърсят останали наличности .
      Марката е Malo Akron и все още може да има останали по складовете.
      Аз уж изкупих каквото имаше и ще ми свърши работа, но не се знае...

Казвам познати ли връзки защото продавачите са отвратително мързеливи и небрежни когато стане дума за автомобил, който не са виждали

Аз му обяснявам в кой каталог са им частите оня пак ми вика няма и ми вади каталог на Birth .

Иска яки нерви и търсене.
      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Благодаря колеги, все пак караме 75 и при тях няма нищо лесно, но в това им е чара на тези автомобили.

Comment

Working...
        X