Известие

Collapse
No announcement yet.

Подобряване на спирачки на 75 първи етап

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Подобряване на спирачки на 75 първи етап

Такааам... за да не си помислите , че ние с трансаксиалните алфи дремем и не се забавляваме, ще Ви споделя какво се случи преди 2 вечери.

разхвърляхме в гаража ми на ilian75 колата, защото и беше крайно време да се научи да спира

Оригиналните предни спирачки изглеждат ето така:

като прибавихме :

получихме ето този резултат :

По последни данни след като са улегнали накладките по дисковете и с новата спирачна помпа возенето без колани е сииилно непрепоръчително .
    Alfa Romeo 75 24V

ех кога ли и мен ще ме огреее дано скоро и нашата улица да има радост

Comment

Илиян чак сега е смогнал да ги монтира, говореше ми за тея апарати преди месеци....от тая работа не остава време за важните неща...
      Добре сте се справили, особено щом е почнала да кове, а със задните ще има ли трансформация?
      sigpic
      === 75 1.8 T '86 ===
      === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Първоначално публикувано от Dexer
        Илиян чак сега е смогнал да ги монтира, говореше ми за тея апарати преди месеци....от тая работа не остава време за важните неща...
        Добре сте се справили, особено щом е почнала да кове, а със задните ще има ли трансформация?
        Дали ще има трансформация отзад, ли? Ами погледни заглавието на темата . Като има новости обещавам да ги отразя .
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

Аз имам въпросителни предполагам че тва са апарати от 166 v6? така ли е ? от какво са дисковете? пак от нея ли? как захванахте апаратите към шенкела не видях снимани никви планки или стават 1:1 ?
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Бобо, да апаратите са от 166 V6. Дисковете са 320 мм от Субару, ала Илиян да си каже от какво точно. Апаратите не стават точно. Ето шенкела сниман отзад:

Alfa Romeo 75 24V

Comment

Така е да от субару и дупките са на 112мм затва се разпробиват на 98 Добре че и биричеда не е придирчив че с илиан му ги дадохме за 5х100мм (ма Илиан е виновен де ) Иначе с тази снимка последната всичко стана ясно

Особенно тва че ако некой не е видел от едната страна пише Алфа Ромео а от другата с малки буквички брембо незнам дали споменахме ма тва е четирибутален алуминиев брембо апарат Демек - големата мания
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Дупките на този диск са за главина 5Х100
                Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci
                  Дупките на този диск са за главина 5Х100
                  ма на моите дискове отворите беха 112 мм тои тях има предвид въпреки че това вече е минало де вече са 5х98 мм и са монтирани на паметника

Comment

мале извини ма ако може тези дето ти ги пратих пак са от 10ка ама от сериалката

Comment

вече спирам яко при това скоро и снимки ще сложа

Comment

аз имам едно питане,
                        значи на снимката на която се вижда стария апарат е снимано лявото колело, а на снимката с новия апарат дясното, това така ли е?
                        ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
                        ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

а ето и обещаните снимки !!!
                          http://turbodelta.alfaromeo-bg.com/r...alfi%20009.jpg
                          http://turbodelta.alfaromeo-bg.com/r...alfi%20004.jpg
                          http://turbodelta.alfaromeo-bg.com/r...alfi%20006.jpg

Comment

Първоначално публикувано от Kostadin
                            аз имам едно питане,
                            значи на снимката на която се вижда стария апарат е снимано лявото колело, а на снимката с новия апарат дясното, това така ли е?
                            Точно така! Направих снимките когато вече бяхме качили единия апарат от едната страна, а от другата още беше стария.
                            Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci
                              Първоначално публикувано от Kostadin
                              аз имам едно питане,
                              Точно така! Направих снимките когато вече бяхме качили единия апарат от едната страна, а от другата още беше стария.
                              ам що не пробахте теи да покарате хем да знаете ква е разликата между двата

Comment

Working...
                              X