Първоначално публикувано от Venci
Известие
Collapse
No announcement yet.
ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ - НОВ ПОТРЕБИТЕЛ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от 75 2.0 turboПървоначално публикувано от BatVasЕй Тони ела на някоя среща на клуба да я видим на живо тая адска машинкане за друго просто не е сигурно че ще ме докара паметника
Пък може да я закачиш на буксир за дизелака
така ще стигнеш без проблем
2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVasЕй Тони ела на някоя среща на клуба да я видим на живо тая адска машинка
И не мога да разбера защо не ми вярвате.
И едно въпрошче-имо ли някой с 75-ца 1.8 Т???????
Comment
-
Първоначално публикувано от toni_75TURBOПървоначално публикувано от VenciАбе, колега, ама ти сериозно имаш 75 1.8 турбо
Имам брат, ала ме бъркаш с някой другAlfa Romeo 75 24V
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVasПървоначално публикувано от 75 2.0 turboПървоначално публикувано от BatVasЕй Тони ела на някоя среща на клуба да я видим на живо тая адска машинкане за друго просто не е сигурно че ще ме докара паметника
Пък може да я закачиш на буксир за дизелака
така ще стигнеш без проблем
виж на въже ми е писнало да я прибирам от някъде
Comment
-
Първоначално публикувано от toni_75TURBOПървоначално публикувано от BatVasЕй Тони ела на някоя среща на клуба да я видим на живо тая адска машинка
И не мога да разбера защо не ми вярвате.
И едно въпрошче-имо ли някой с 75-ца 1.8 Т???????не мое я намериш по каталог
колкото до виждането на колата съвсем скоро се очертава да има италфест които има интерес да види такова чуду може да заповяда
ее естественно ако стигне до там чудуто де :P
Comment
-
а ето и малко снинки от сагивиаването на 75турбо
http://www.snimka.bg/profile.php?view_a ... m_id=74440
парола 1111
Comment
-
Първоначално публикувано от toni_75TURBOa eto i malko sninki ot sagiviavaneto na 75turbo
http://www.snimka.bg/profile.php?view_a ... m_id=74440
parola 1111ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Comment
Comment