Известие

Collapse
No announcement yet.

ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ - НОВ ПОТРЕБИТЕЛ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ilian75
    тони твоита от студенски грат ли я купи ако не е таина разбира се
    не моита и е савсем друга историата.В балгариа е от 94год. но не е карана до сега 2006 март.Биахме иа зариазали заради буталата защото ниама никаде и сега се заех да порачам

Comment

много странно копче ниакои моге ли да отгатне какво е то или ако знае да ме светне за какво е, до сего двапати ми е светкало i пищи много гадно.Карах си по цариградско шосе и реших да осетиа кончетата и таман минавах покраи плиска с 85 км. и то се расписка и като намалих сприа да мига
      http://www.snimka.bg/profile.php?view_a ... m_id=74440

Comment

от как изритах всички тея неща съм наи добре борд компютъра ми е на тавана при мотроника у чувал а инак ми се чини че е някъв тракшън или абс

Comment

доколкото знам турботата има на контролното табло една лампа за "максимално върнат аванс" демек нещо не е в ред я с датчик я със самата електроника ... диагностика му е майката

Comment

понеже тея дни си изкормих въпросното мигащо устроиство се загледах в индекса на тая лампа на мен ми изглежда точно на абс или тракшън както и да е лека му пръст на моито табло тея дни моя снимам новото :P

Comment

да и аз си помислих нещо такова но нито сам бил в критични обороти нито сам карал барзо.Този знак го разбирам като ниакакав звук(приемане или предаване на ултра звук,дистанционно) или нещо такова не знам само предполаган

Comment

Ами да точно като детонационен датчик ми мяза
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                  баааси колите, шом и детонационния датчик е изкаран на покзател на таблото требва и датчика на хол да изкарат, и фазите на газоразпределение, и ако сепак остане некоя свободна скала, може дори временния разход ... на масло де
                  '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                  '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                  '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

я марш у фиат раздела на форума

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                      Първоначално публикувано от Bobo
                      баааси колите, шом и детонационния датчик е изкаран на покзател на таблото требва и датчика на хол да изкарат, и фазите на газоразпределение, и ако сепак остане некоя свободна скала, може дори временния разход ... на масло де
                      чшшш Валжооо
                      Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                        я марш у фиат раздела на форума
                        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                        X