Колеги искам малко помощ!!! 75-та ме е 2.0 карборатори Делорто преди бях със запалване и делко от БМВ и ми правеше следният проблем! При 4000 оборота колата на газ прекасва все едно е в прекасвач а не в недостик на гориво и избирателно га прави проблема пе е постоянно. Смених запалването с Алфово 75 и не го прави толкоз често , но пак го прави и ако някои има идея от какво може да е ще съм много благодарен да сподели!!! На бензин не съм обърнал внимание дали прави същият проблем !!! Благодаря предварително!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа Ромео 75 неизвестен проблем
Collapse
X
-
Еми с комутатор е но е сменен не е старият комутатор при смяната ня делкото смених и него .
---------- Post added at 13:23 ---------- Previous post was at 13:19 ----------
Първоначално публикувано от gkalinov Покажи съобщениеПробвай на бензин.Ако не прави проблем,махни филтъра на газовия клапан,който се намира преди изпарителя и карай на газ без него.Не е изключено да не ти достига гориво и за това да ти върти номера.Поздрави.Който го няма в главата го има в краката , а там е ГАЗТА!!!
Алфа Ромео 75 2.0 Турбо
Comment
-
Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщениеКабелите и свещите? Какви са? Премерете кабелите какво им е съпротивлението. Свещите щом я караш на газ, ако са някакви съмнителни ги изхвърляй и си вземи Денсо. Капачката и палеца също ги вижте.Който го няма в главата го има в краката , а там е ГАЗТА!!!
Алфа Ромео 75 2.0 Турбо
Comment
-
Наистина с просто око не може да се прецени на какво дередже са кабели свещи,капачка...,от мен савет смени си ги с подходящи за модела и двигателя,аз така го ядох навремето с ДЖУЛИЕТАТА ми,като ги смених с такива кадето ме посаветваха,проблемите изчезнаха,нищо не губиш като ги смениш с подходящи,дори да не е от тях конкретния проблем.ОТ просветени хора знам отдавна,при бензинов мотор-токове и гориво да са на 6
Comment
-
Първоначално публикувано от gkalinov Покажи съобщениеПробвай на бензин.Ако не прави проблем,махни филтъра на газовия клапан,който се намира преди изпарителя и карай на газ без него.Не е изключено да не ти достига гориво и за това да ти върти номера.Поздрави.
А всичкия този графит, който се събира там де че иде?
Най-добре за ГАЗ да се обслужи изпарител (новите платънца и гарнитури не вярвам да надскочат 50 лева), клапан - нов филтър и после на газоанализатор.
Към колегата - първо колата я вижте - на бензин дали го прави, дали не.
Посъветвай се с Венци - цар е на тия дърти ризнициALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment
Comment