Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 75 - истинската кола

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa 75 - истинската кола

Здасти и от мен. Аз съм одавнашен сектант но наскоро открих този форум и се радвам да се запозная с други сектанти а и да споделим и малко челен опит.
    Имам 75ца 2.5 V6 QV . Почти всичко съм и правил и имам доста сервизна литература. Ще се радвам ако помогна на някой луд ентусияст със савет
    Чао и нека алфите ви не спират да вървят
    Alfa 75 2.5V6 QV

Здравй има сродни души в този форум повярвай!!!
    Таз твойта ми е идеала за автомобил самоче 3.0
    Милиони безаварийни километри както и милярди дрифтове и бърнаутове!!!!!
    90 2.5 V6
    Croma 1.9 multijet

Comment

добре дошъл на новия колега !
      аве "младеж ит" а преведи тея "дрифтове" и "бърнаути" на български че не ги сфащам маи

Comment

Колега щом имаш 75ца дрифтовете са ти ежедневие на жсеки завой а бърнаутове пражиш на бсеки сфетофар на всички прехвалени BMW i Mercedes и то когато си караш спокойно
        Alfa 75 2.5V6 QV

Comment

Привет!!! Здравей, здравейте, на всички нови потребители и добре дошли в този форум и подфорум на новите сектанти Поздрави от мен! Позачистих малко темата от оффтопика няма да се сърдите и моля Ви спазвайте правилата .
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от mr.wrong
            Колега щом имаш 75ца дрифтовете са ти ежедневие на жсеки завой а бърнаутове пражиш на бсеки сфетофар на всички прехвалени BMW i Mercedes и то когато си караш спокойно
            ясно ма забелязвам как напоследък всеки говори с некви модерни думички а половината дори не знаят точно какво значи дадената дума

Comment

абе аз да питам, може да несм прав де, ама 75ците QV не са ли само 1.8Turbo ? a V6-ците са златна детелина Quadrifoglio Oro?

или несм си дочел материала ?
              '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                абе аз да питам, може да несм прав де, ама 75ците QV не са ли само 1.8Turbo ? a V6-ците са златна детелина Quadrifoglio Oro?

или несм си дочел материала ?
                И аз така знам
                ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                BMW e39 facelift

Comment

Не е така за цвета на детелините
                  по принцип само за Alfa Milano 2.5 V6 ( това е американската версиа нз 75ца) има значение цвета на детелината
                  На американскиа пазар са продавани 2.5 QV-зелена 2.5 SV-сребърна 2.5 GV-златна детелина i 3.0 без детелина като цвета определя екстрите които включва модела а двигателите са еднакви а за 3.0 има само фул екстри
                  При продаваните в европа зелената детелина се слага на усилените двигатели ( с малко повече витамини . Така че европейските са или без детелина или с зелена детелина. Зелени детелини има и при алфа 33 1.5 аз лично съм имал такава .
                  Alfa 75 2.5V6 QV

Comment

по принцип само за Alfa Milano 2.5 V6 ( това е американската версиа нз 75ца) има значение цвета на детелината
                    На американскиа пазар са продавани 2.5 QV-зелена 2.5 SV-сребърна 2.5 GV-златна детелина i 3.0 без детелина като цвета определя екстрите които включва модела а двигателите са еднакви а за 3.0 има само фул екстри
                    При продаваните в европа зелената детелина се слага на усилените двигатели ( с малко повече витамини . Така че европейските са или без детелина или с зелена детелина. Зелени детелини има и при алфа 33 1.5 аз лично съм имал такава .
                    В щатите 2.5 се води Милано,а 3.0-Америка,така ми се струва,ако греша ме поправете
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                      В щатите 2.5 се води Милано,а 3.0-Америка,така ми се струва,ако греша ме поправете
                      Грешиш води се амрекика пак
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                        Първоначално публикувано от virusalfa
                        Грешиш води се амрекика пак
                        тц в америка 75 си се води милано .... америка са версии продавани в европа в УСА са верде платинум и голд ..демек зелена платинена и златна ..примерно в европа масово 75 турбо се води 75 турбо америка ... а американците даже не са виждали 4 цилиндрова 75 нито дизел

Comment

75цата със задно ли е ?
                          156 V6 turbo

Comment

Първоначално публикувано от nkn66
                            75цата със задно ли е ?
                            м да
                            B I Z Z A R T

E V E R Y T H I N G
                            I S
                            P O S S I B L E

Comment

Първоначално публикувано от nkn66
                              75цата със задно ли е ?
                              Ами със задно е щото съединителя, скоростите и диференциала заедно със спирачните дискове и апаратите са в общ трансаксиален блок . Не, че не може един кардан да се пусне втори напред, ам някак си няма да е удобно
                              Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...
                              X