Първоначално публикувано от madboy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Kaжете нещо за Alfa GTV 2.0 81год.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщениеЕто още едно ГТВ
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=42292
мисля , че имаше тема с впечатления преди време от тази кола , но ... като гледам собственика ще смъкне доста от цената сигурно , ако някой отиде на място да се пазариPgb
Comment
-
Аз пак ще събудя темата,този път със сериозни намерения.Интересува ме Троянското ГТВе седи ли още,защото ако се продава на части,мисля да ходя и да си напазарувам някой неща от първа необходимост.Има ли как да се разбере каква е участа й в настоящия момент.
Благодаря на отзовалите се колеги предварително
Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24
Comment
-
Първоначално публикувано от pe6kata212 Покажи съобщениеАз пак ще събудя темата,този път със сериозни намерения.Интересува ме Троянското ГТВе седи ли още,защото ако се продава на части,мисля да ходя и да си напазарувам някой неща от първа необходимост.Има ли как да се разбере каква е участа й в настоящия момент.
Благодаря на отзовалите се колеги предварително
Предполагам с горния пост визираш мене
Така на ГТВ-то имам снимки от пролетта, като и сега изглежда точно по този начин..........
Само незнам дали ще успееш да купиш нещо от него, но колата вече е частично разграбена......за съжаление незнам дали ще мога да помогна с нещо този път......
ПП: не мога да кача снимките не знам защо но мисля че вече съм ги качвал....Last edited by DJ; d.m.y г., 08:38.92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща
Comment
-
-
здр
Колеги имам голям интерес за Троянското ГТВ за въстановяване ме интересува жалко е за гакава кола да отиде за скрап трябва да си абсолютен идиот да онищожиш такава кола за това ако има данни за колата да помогне ще сам благодарен седи ли още и каква цена му искат.Благодаря предварително
Comment
-
Първоначално публикувано от tzarq Покажи съобщениеКолеги имам голям интерес за Троянското ГТВ за въстановяване ме интересува жалко е за гакава кола да отиде за скрап трябва да си абсолютен идиот да онищожиш такава кола за това ако има данни за колата да помогне ще сам благодарен седи ли още и каква цена му искат.Благодаря предварително
В по горния пост колегата има предложение провери него......92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща
Comment
Comment