Известие

Collapse
No announcement yet.

Kaжете нещо за Alfa GTV 2.0 81год.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от madboy Покажи съобщение
    Колеги с риска да се натрапя ,тези автомобили с подходяща организация трябва да се прибират за де не заминават за СКРАБ което ще е жалко за всички нас и в крайна сметка незнам дали осъзнавате че това е едно
    национално богатство което в крайна сметка трябва да се запази за да не бъде изгубено за бъдещите поколения
    за което разбира се трябва солидна организация която надавам се със участието на всички ВИ да бъде осъщественна !
    Дано го повлече някой скоро , че човека мисли за скраб и на части
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
    Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
      Ето още едно ГТВ
      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=42292

мисля , че имаше тема с впечатления преди време от тази кола , но ... като гледам собственика ще смъкне доста от цената сигурно , ако някой отиде на място да се пазари
      цената е окончателна и не подлежи на коментар...
      Pgb

Comment

Аз пак ще събудя темата,този път със сериозни намерения.Интересува ме Троянското ГТВе седи ли още,защото ако се продава на части,мисля да ходя и да си напазарувам някой неща от първа необходимост.Има ли как да се разбере каква е участа й в настоящия момент.

Благодаря на отзовалите се колеги предварително

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Първоначално публикувано от pe6kata212 Покажи съобщение
          Аз пак ще събудя темата,този път със сериозни намерения.Интересува ме Троянското ГТВе седи ли още,защото ако се продава на части,мисля да ходя и да си напазарувам някой неща от първа необходимост.Има ли как да се разбере каква е участа й в настоящия момент.

Благодаря на отзовалите се колеги предварително
          Извинявам се за закъснението.
          Предполагам с горния пост визираш мене
          Така на ГТВ-то имам снимки от пролетта, като и сега изглежда точно по този начин..........
          Само незнам дали ще успееш да купиш нещо от него, но колата вече е частично разграбена......за съжаление незнам дали ще мога да помогна с нещо този път......
          ПП: не мога да кача снимките не знам защо но мисля че вече съм ги качвал....
          Last edited by DJ; d.m.y г., 08:38.
          92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
          95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
          90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
          00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

Ето снимките на колегата
            Attached Files
            Last edited by VFTI; d.m.y г., 14:46.
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

здр

Колеги имам голям интерес за Троянското ГТВ за въстановяване ме интересува жалко е за гакава кола да отиде за скрап трябва да си абсолютен идиот да онищожиш такава кола за това ако има данни за колата да помогне ще сам благодарен седи ли още и каква цена му искат.Благодаря предварително

Comment

колеги,аз имам гтв 2000 84 год. ак на някои му трябва за 4асти да ми се обади на 0888 159067 да се разберем и да идва да я взима ,колата е в самоков
                alfa romeo 145 1.6 t.s.
                alfa romeo alfeta gtv 2000

Comment

Първоначално публикувано от tzarq Покажи съобщение
                  Колеги имам голям интерес за Троянското ГТВ за въстановяване ме интересува жалко е за гакава кола да отиде за скрап трябва да си абсолютен идиот да онищожиш такава кола за това ако има данни за колата да помогне ще сам благодарен седи ли още и каква цена му искат.Благодаря предварително
                  Здравей колега, по мое мнение колата не става за съживяване.........ръждата е в много напреднал стадий, е то с пари предполагам че всичко става но.......колата става по скоро за донор, но е трудно и със собствениците, така и не ги издирихме тези хора, преди около 3 години като ходихме да я гледаме с Venci, може би имаше смисъл но сега едва ли е така.
                  В по горния пост колегата има предложение провери него......
                  92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                  95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                  90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                  00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

Working...
                  X